Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem igazán tudom hol tehetném...

Nem igazán tudom hol tehetném fel a kérdésem, hátha itt már tapasztaltabb emberek vannak. Német nyelvterületre szeretnék elmenni kb fèl évig. Németországban mennyire befogadóak az emberek? Mennyire nyitottak?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnèm ezt. 25 vagyok már. Önkénteskedni szeretnék kimenni valahova.

Igazából németül jobban tudok, ezért ezen a nyelvterületen gondolkodom.

De ha máshol jobb élményeim lennének, akkor képes lennék megváltoztatni a terveim. Én nagyon érzékeny lány vagyok, nehezen viselem a magányt..

Nagyon nehéz körülmények közül jövök, külföldön még sose voltam, de a családdal se mentünk sehova még országon belül sem. Max a szomszéd városig.

Nagyon bizonytalan vagyok, nem tudom hogy szokás kiválasztani a célállomást.

Nincs nagyon pénzem, szóval evs-szel szeretnék kimenni majd.

Nem is igazán tudom tényleg, hogy hol informálódhatnék....

2019. júl. 16. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem eleg befogadoak es nyitottak. Mitol felsz? Ha nem tetszik, hazajossz.
2019. júl. 16. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Magányosság akárhova is kerülsz mindig meglesz.

Honvágy meg még inkább.

Mit csinálsz most? mihez értesz? milyen végzetséged van és mivel foglalkoztál eddig?

Èn Németországban élek, és lehet tudok segíteni neked merre fele induljál el. De ahhoz, hogy linkeket tudjak küldeni, hogy merre nézelödjél ahhoz kellene tudni mit is akarsz vagy tudsz csinálni.

2019. júl. 16. 16:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Első válaszolo: köszonöm, hogy írtál. Azért én nem vagyok ennyire spontán, szeretem előre megszervezni ill megtudni amit lehet. Bár egyébkènt ez is egy út amit te irsz, csak nekem ez annyira nem vónzo. Szorongást okozna a szervezetlenség.

Második válaszoló: köszönöm, hogy írtál. Pszichológia szakon tanulok, diákmunkàzok mellette. Még van hátra az egyetemből, de passziváltatnék is akár egy fél vagy egy évet, hogy mehessek.

Szerintem annyira meghatározó, hogy milyen környezetben van az ember, ahonnan kinézik, vagy ahol elfogadják. mind a két fajta élményben volt már részem, így nálam ez ilyen nagyon sarkalatos pont. Szeretnék ilyen szempontból jól választani. Persze általánosítani sose lehet, csak szeretném, hogyha én barátságosan állok a másik emberhez, ő se legyen elutasító velem pl...

2019. júl. 16. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
1.vagyok : ertem, amit irsz, termeszetesen en sem arra gondoltam, hogy szaladj ki a semmibe csak ugy hasrautesre, de nem lehet mindent megtervezni, azt meg foleg nem, hogy tetszeni fog-e vagy sem. En csak arra probaltam celozni, hogy nemetorszag nem a vilag vege, barmi baj lenne, haza tudsz jonni, hisz van hova, ugyhogy ne stresszelj ezen feleslegesen.
2019. júl. 16. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez abszolut igy van :)
2019. júl. 16. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Kicsit akkor félreértettelek, bocsánat
2019. júl. 16. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Melyik teruletre szeretnel menni?
2019. júl. 16. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából fogalmam sincs. Nem volt mialapján megragadhatott volna bármelyik része is az országnak. Az országötlet is csak úgy jött, hogy nekem a német az kb ilyen szerelemnyelv...
2019. júl. 16. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!