Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi szándékosan miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szándékosan miért mondja hogy nincs autója, csak mert az lízingelt?

Figyelt kérdés

Értem persze hogy jogilag igen a lízingelt autó nem az ő tulajdona.

Azt mondta neki nincs autója és sosem volt. Közben kiderült min dig volt csak mindegyik lízingelt.

Miért rontja szándékosan az esélyeit a nőknél ezzel a hülye szavakkal, fogalmakkal való sakkozgatással?

2023. okt. 9. 15:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

20.

Akkor már értelmesebb, logikusabb egy olyan lakást venni, ami alapból hűvös. Olcsóbb nyáron egy 'picit' a rezsi, ha nem megy 0-24 a klíma.

2023. okt. 9. 17:50
 22/31 anonim ***** válasza:

21

Nyilván. Bár olyan nem sok van amúgy.

A miénk nem tetőtéri, mégis kell a klíma nyáron szinte állandóan. Ja, és simán megfizethető, szégyellném is magam, ha nem telne a 7-8 ezer ft-os villanyszámlára.

2023. okt. 9. 17:53
 23/31 anonim ***** válasza:

22.

Én vidéki "vályogházban" élek, itt nyáron nagyon kellemes, hűvös idő van, főleg a ház északi oldalán. Télen pedig keveset kell fűteni, nagyon jó kis konstrukció, bár eredetileg azért költöztem ide, mert megörököltem, a házat eredetileg még dédapám birtokolta.

2023. okt. 9. 17:58
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

20cm pir szigeteles a tetore es megoldva a kanikula. Nalam nem lell klima sem mert 22dok van akkor is ha kint 45 ...

Lizing tartosberlet. Ergo 1x belevagaz es onnantol bizonyos feltetelek meglete mellett parevemte ujra cserelheted a kocsid. De ez azert ennel bonyolultabb

2023. okt. 9. 19:55
 25/31 anonim ***** válasza:
29%

Mindig azt mondom a kérdezőknek, hogy céges autóval járok és a cég bérli a lakást ahol éppen lakok. Az egy olyan menekülő út, hogy ne az legyen az első milyen vagyonnal rendelkezel. Az már egészen más történet, hogy a cég ami bérli a saját tulajdonom. Volt már olyan nő aki vette a fáradságot és utánanézett a cégnek, meg is lepődtem, mert nem ez a jellemző.

Aki egy kapcsolat elején már azzal van elfoglalva, hogy mit és kinek dolgozol az biztosra akar menni, miközben én pont le...rom mivel foglalkozik, csak dolgozzon.

2023. okt. 9. 21:28
 26/31 anonim ***** válasza:
47%
Vagy csak nem akarja reklámozni hogy a kocsija maitt elgyen vele a csaj.
2023. okt. 10. 13:58
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

25, mondjuk az sokat elmond rólad, hogy leszarod mivel foglalkozik az, akivel elvileg ismerkedsz.

Mi érdekel a másikban, ha az nem, amivel az idejét tölti?

2023. okt. 10. 14:25
 28/31 anonim ***** válasza:
56%

27.

Nem kell ez a szenteskedés, te is ugyanúgy leszarod, csak a pénzt hozza, lehetőleg sokat, nagyon sokat. Ez a színház az "idejét töltésről" ugyanolyan szar duma, mint amikor valakit zavar a másik külseje, mert az kövér és "jajj az egészségét féltem" (ah, ugyan már, még az se hiszi ezt el, aki mondja)

2023. okt. 10. 14:32
 29/31 anonim ***** válasza:
64%

""Ráadásul SOK vevő nem vesz hiteles lakást. ""

Most vettem lakást, de hitelest nem vettem volna. Kell a fenének a bonyodalom.

2023. okt. 10. 20:05
 30/31 anonim ***** válasza:
54%

"Aki egy kapcsolat elején már azzal van elfoglalva, hogy mit és kinek dolgozol "

ALap egy ismerkedésnél, hogy a máéásik mit dolgozik. AKi ebben hazudik vagy ködösít, az repül.

2023. okt. 10. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!