Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szándékosan miért mondja hogy nincs autója, csak mert az lízingelt?
Értem persze hogy jogilag igen a lízingelt autó nem az ő tulajdona.
Azt mondta neki nincs autója és sosem volt. Közben kiderült min dig volt csak mindegyik lízingelt.
Miért rontja szándékosan az esélyeit a nőknél ezzel a hülye szavakkal, fogalmakkal való sakkozgatással?
20.
Akkor már értelmesebb, logikusabb egy olyan lakást venni, ami alapból hűvös. Olcsóbb nyáron egy 'picit' a rezsi, ha nem megy 0-24 a klíma.
21
Nyilván. Bár olyan nem sok van amúgy.
A miénk nem tetőtéri, mégis kell a klíma nyáron szinte állandóan. Ja, és simán megfizethető, szégyellném is magam, ha nem telne a 7-8 ezer ft-os villanyszámlára.
22.
Én vidéki "vályogházban" élek, itt nyáron nagyon kellemes, hűvös idő van, főleg a ház északi oldalán. Télen pedig keveset kell fűteni, nagyon jó kis konstrukció, bár eredetileg azért költöztem ide, mert megörököltem, a házat eredetileg még dédapám birtokolta.
20cm pir szigeteles a tetore es megoldva a kanikula. Nalam nem lell klima sem mert 22dok van akkor is ha kint 45 ...
Lizing tartosberlet. Ergo 1x belevagaz es onnantol bizonyos feltetelek meglete mellett parevemte ujra cserelheted a kocsid. De ez azert ennel bonyolultabb
Mindig azt mondom a kérdezőknek, hogy céges autóval járok és a cég bérli a lakást ahol éppen lakok. Az egy olyan menekülő út, hogy ne az legyen az első milyen vagyonnal rendelkezel. Az már egészen más történet, hogy a cég ami bérli a saját tulajdonom. Volt már olyan nő aki vette a fáradságot és utánanézett a cégnek, meg is lepődtem, mert nem ez a jellemző.
Aki egy kapcsolat elején már azzal van elfoglalva, hogy mit és kinek dolgozol az biztosra akar menni, miközben én pont le...rom mivel foglalkozik, csak dolgozzon.
25, mondjuk az sokat elmond rólad, hogy leszarod mivel foglalkozik az, akivel elvileg ismerkedsz.
Mi érdekel a másikban, ha az nem, amivel az idejét tölti?
27.
Nem kell ez a szenteskedés, te is ugyanúgy leszarod, csak a pénzt hozza, lehetőleg sokat, nagyon sokat. Ez a színház az "idejét töltésről" ugyanolyan szar duma, mint amikor valakit zavar a másik külseje, mert az kövér és "jajj az egészségét féltem" (ah, ugyan már, még az se hiszi ezt el, aki mondja)
""Ráadásul SOK vevő nem vesz hiteles lakást. ""
Most vettem lakást, de hitelest nem vettem volna. Kell a fenének a bonyodalom.
"Aki egy kapcsolat elején már azzal van elfoglalva, hogy mit és kinek dolgozol "
ALap egy ismerkedésnél, hogy a máéásik mit dolgozik. AKi ebben hazudik vagy ködösít, az repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!