Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szándékosan miért mondja hogy nincs autója, csak mert az lízingelt?
Értem persze hogy jogilag igen a lízingelt autó nem az ő tulajdona.
Azt mondta neki nincs autója és sosem volt. Közben kiderült min dig volt csak mindegyik lízingelt.
Miért rontja szándékosan az esélyeit a nőknél ezzel a hülye szavakkal, fogalmakkal való sakkozgatással?
Mert valóban nincs neki. Ez olyan, mint az albérlet VS hiteles lakás. Egyik sem a tiéd, hitelesnél is albérlő vagy, csak ott nem magánszemély, hanem egy bank a tulaj.
Én meg a "mamahoteles lúzer csoro" vagyok, mert anyuval élek. Miközben enyém a ház jogilag. De ezt minek bizonygassam egy csajnak, akit úgysem veszek el, csak qúrogatom?
mert talán arra kiváncsi, hogy anyagias vagy-e és lehet feszegeti a határaidat, hogy mikor jössz ki a komfortzónádból, vagy szimplán ilyen, vagy tudja, hogy kocsi, lakás, megtakaritás, nőtlen, ezek alapfeltételek egy ismerkedésnél..
ne nem ez a lényeg, most figyelj
ergo eldöntheted, hogy már most hagyod, mert ...ezt és ezt inditja el benned, hogy....
" Ez olyan, mint az albérlet VS hiteles lakás. Egyik sem a tiéd, hitelesnél is albérlő vagy, csak ott nem magánszemély, hanem egy bank a tulaj."
Te jó isten, mekkora fogyatékos vagy. Ha hitelre veszel egy lakást, akkor a lakás nem a bank tulajdona, hanem a tied. A te neveden van és szabadon eladhatod, ha úgy akarod. Csak a banktól kaptál rá pénzt, amiből megvetted.
Amiről te beszélsz, az pont a lízing.
Azért is áll az ország lakosságának a nagy része olyan gázul pénzügyi kultúra terén, mert nem ismerik az alapvető fogalmakat sem.
"Ráadásul SOK vevő nem vesz hiteles lakást. "
Na, mesélj még!
Miért?
16.
A tetőtéri lakások valóban szarok, ahhoz nem kell előítélet.
18.
Max afrikai bevándorlóknak jó a tetőtéri lakás meg az ott tapasztalható "kellemes" nyári hőguta-meleg.
19
Klímáról hallottál már?
Amúgy még mindig baromság, hogy ne lehetne eladni olyan lakást, amelyet hitelből vett a tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!