Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti tudtok szándékosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti tudtok szándékosan vágyakozó, csillogó szemű nézést produkálni?

Figyelt kérdés

Ami olyan hogy jó mélyen a nő szemébe nézel közben, az arcodon nyugalom és izgatottság egyszerre van jelen.

Ez ösztönösen jön vagy direkt is elő tudjátok "állítani", a becserkészés érdekében?

2023. aug. 7. 09:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Ha tetszik az illető, akkor ez jön alapból :D , de szándékosan csak azért, hogy valakivel szórakozzak nem szoktam csinálni, nincs értelme sem. De nem tudom mire érted a kérdést pontosan.
2023. aug. 7. 09:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
2023. aug. 7. 09:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jó színének, akik előadják a hős szerelmest és igazából csak a szex hajtja őket, vagy a tudat, hogy oda vagy érte = jól esik nekik aztán ennyiben ez ki is merül.
2023. aug. 7. 10:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez emberfüggő, és ne legyél se buta, se cringe.
2023. aug. 7. 10:07
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem direkt van. Ha tetszik a nő akkor automatikusan jön.
2023. aug. 7. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Simán megjátszható, ennek nem szabad hinned. A tetteknek higgyél.
2023. aug. 7. 10:16
 7/15 anonim ***** válasza:
19%

6. Persze csillogó szemek, zavart beszéd, nyugodt tekintet.

Azért ennyire senki sem tud.

2023. aug. 7. 10:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
7 Dehogynem, baromi egyszerű ráadásul.
2023. aug. 7. 10:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem néhányan vannak olyan profik, hogy el tudják játszani...Nem csak férfiak, nők is.

Jól fogalmazott az egyik előttem szóló, a tetteket kell figyelni. Ha nem lép, nem érdekled eléggé, ezt én is megtanultam.

N

2023. aug. 7. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Ez a férfiaknak jön magától, elég ha vonzónak találnak.
2023. aug. 7. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!