Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyakozom az exem után. Mit tegyek?
Elég hosszú a történet, de igyekszem rövidre fogni.
Volt egy elég hosszú kapcsolatom, ami az első nagy szerelem volt. Tíz évig tartott kisebb nagyobb megszakításokkal. Nagyon ragaszkodtunk egymáshoz és a végén mindig egymás mellett kötöttünk ki. Rengeteg anyagi és családi problémám volt, amiben az exem teljes mértékben támogatott. Segített mindenben, iskolában, munkában, karrierben. De valami nagyon megromlott. Mai napig nem tudom, hogy mi. Talán kihűlt a kapcsolat, nem becsültük egymást stb. Külföldre költöztem, de az exem teljesen elutasította ezt. Ő nem akart velem jönni, így hát 3 évig távkapcsolatban éltünk. Ez még nagyobb szakadékot generált, én pedig megismertem valakit. Megcsaltam vele az exemet. Jó volt vele ideig óráig, de vágytam vissza az hozzá. Évekig nem tudtam eldönteni, hogy melyiküket akarom. Tudom, ezt nagyon elrontottam. Viszont a megcsalást megbocsátotta, de a szívem egyszerre kétfelé húzott. Vissza az exemhez és az újhoz. Mintha egyszerre szerettem volna mindkettejüket. Az exem ultimátumot adott végül és megcsalt hónapokig valakivel. Az a nő annyira elcsavarta a fejét, hogy velem nem is akarta megoldani már a párkapcsolati problémákat. Földhöz vágott, megsemmisített ez az egész, hogy lecserélhető vagyok. A nő pedig nem egy bombázó. Egy teljesen átlagos testalkatú, kis mellű, rövid hajú, kicsit csúnyácska. Az én ellentétem. Én magas vagyok, nagy mellű, hosszú hajú stb. Nem is értem. Neki ő kellett. Hónapokkal később haza jöttem és szakított velem. Nehezen, de elfogadtam. Végleg külföldre költöztem és új életet kezdtem azzal a férfival, akivel az exemet csaltam. Pár éve született egy gyerekünk, el is jegyzett. Esküvő nem volt még. Jó, de nem az igazi. Nem érzem magamat úgy mellette, ahogyan az exem mellett éreztem. Ő sokkal jobban szeretett és erre most jöttem rá. Néhány évvel ezelőtt megkerestem az exemet, de lerázott, hogy többé nem kíváncsi rám. Nehezen, de ezt is elfogadtam. Próbáltam nem foglalkozni vele, elengedni, hogy ő már soha többé nem lesz az életem része. Aztán megtudtam, hogy megnősült és gyereke született attól a nőtől, akivel a kapcsolatunk alatt összekavart. A szívem összetört. Engem a hosszú kapcsolatunk alatt nem kért meg, nem is jelezte a nősülési szándékot soha. Őt pedig pár év alatt elvette és családot alapított vele. Nagyon szenvedek és nagyon nem találom a helyemet. Szerintetek mi lenne a megoldás erre? Miért vágyakozom még mindig utána évek elteltével is? Szeretném lezárni és a vőlegényemet szeretni, egy család maradni, de szeretnék lelkileg is jól lenni. Köszönöm, hogy elolvastad!
Fú, szerintem el kéne fogadnod, hogy az exed a múltat jelenti és hiába voltak szép pillanatok voltak nagyon csúnyák is.
Arra meg főleg kellene koncentrálni, hogy nincs már esélyed újrakezdeni vele, maga kijelentette és már gyerekes, házas apa.
Nem tudom pontosan, hogy miért nem tudod elfelejteni, de arra tippelek, hogy kudarcként éled meg, hogy bár sokáig együtt voltatok mégsem maradtatok együtt.
A vőlegénnyel úgy érzem nem leszel boldog teljesen soha, mert ő amolyan szálmaszál, akibe belekapaszkodtál, jó időben volt jó helyen.
Te választásod, hogy vele maradsz, vagy inkább egyedül maradsz egy ideig amíg sikeresen ki tudod heverni mindkettő kapcsolatot és csak aztán ismerkedsz új férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!