Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem tudok megelégedni a barátommal, hanem mások után vágyakozom?

Figyelt kérdés
A barátomnak nem a külsejébe szerettem bele, nem volt az esetem, a belsejét szeretem, de külsejével, stílusával nem vagyok megelégedve. Beszéltem már párszor vele, de nem tudja megérteni, hogy nem tudom, hogy mit akarok vele vagy nélküle. De nem is akarok szakítani, mert szeretem, de úgy érzem nem ő az igazi...

2014. febr. 20. 20:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Megvalaszoltad a sajat kerdesedet. Azert nem elegedsz meg a baratoddal, mert nem o az igazi, es valoszinuleg nem is szereted igazan, csak haverkent.

Szerintem legyel vele rendes es hagyd, hogy talaljon olyan lanyt aki teljesen szeretni tudja. Te nyilvanvaloan nem, es ezert onzoseg a reszedrol, hogy nem akarsz vele szakitani.

2014. febr. 20. 20:13
 2/14 anonim ***** válasza:

A belső a legfontosabb ... ha szeret tud változtatni...

Ezen kívül ha tényleg mások után vágyakozol , akkor érdemes elgondolkodni , hogy tényleg szereted-e.

2014. febr. 20. 20:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért sem akarok szakítani, mert azt mondta, hogy én segítek neki átvészelni a hétköznapokat, hoyg rám gondol..v vmi ilyesmi, szóval nem akarom, hoyg szenvedjen, szerintem ez nem önzés.. De te biztos jobban tudod :'D
2014. febr. 20. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kényelemből vagy vele. Amíg nem lesz jobb, értsd: ló helyett szamár. Nem túl szép hozzáállás, és nem is vall túl egyenes jellemre...
2014. febr. 20. 20:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Igazán kedves... Szerinted nem beszélek neki mindenről???? és ő azt mondta , hogy normális, hogy mások is tetszenek..na erre?
2014. febr. 20. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
nem ő az igazi akkor miért húzod az agyát felejtsd el ,hagyd békén csak kiklszited,keress mást akibe beleszeretsz
2014. febr. 20. 20:35
 7/14 anonim ***** válasza:
"A barátomnak nem a külsejébe szerettem bele, nem volt az esetem, a belsejét szeretem, de külsejével, stílusával nem vagyok megelégedve." --- Ezzel így konkrétan egy az egyben tisztában van? Hogy ő csak kompromisszumos megoldás neked? Ha ennek ellenére benne marad a kapcsolatban, akkor persze ő is hibás. Nem értékelheti magát valami sokra.
2014. febr. 20. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Mert nem is szerettél bele. Az csak akkor menne, ha külsőre tetszene.
2014. febr. 20. 20:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem enged el...azt mondja, tudja hogy szeretem.... és tényleg nagyon fáj, hogy próbálom befejezni, de nem megy, mert nem érti...:(
2014. febr. 20. 21:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nekem ez magas,most probalod befejezni, vagy nem akarsz szakitani?

Mellesleg akarmit is mond, ez igy egyikotoknek se jo. Nem lehet, hogy csak azert nem akar elengedni, mert tudja, hogy nehezen talalna mast? Csak talalgatok, nem kell leharapni a fejemet rogton!

2014. febr. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!