Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jatszik velem? Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jatszik velem? Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy fiuval mar volt kb 7 talakozasunk, de semmit nem lepett az iranyomba. Mindennap beszelunk irasban vagy videokat kuldozgetunk a masiknak. Eleinte ez nekem rendben is volt, de mar ugy erzem ez keves. Ugy erzem, ha nem lep en lelepek, mert olyan erzesem van csaj jatszadozik velem. Kb 4x voltunk ettermben es 2x nala beszelgettunk. Olyanokat mondott mar hogy csak velem talalkozik, kiegett a noktol, sok novrl volt mar, mind ugyanolyan, mas novel is csinalt olyat hogy x alkalommal taliztak de semmi nem volt, nekem ne legyen mellette mas mert akkor nem beszel velem tovabb, tiszteljem ot, egy not akar maganak es komolyat es elege van az egyejszakasokbol. Hol sokat keres hol kb ram se ir, en sokat kezdemenyezek pont emiatt mert erdekel mi van vele es furcsa, hogy o nem keres.

Azt gondolom csak jatszik velem, rabolja az idomet, ha akarna valamit mar lephetett volna, kimondhatta volna hogy ez kapcsolat vagy lat bennem valamit vagy akarmi, de semmi. Hogyan kozoljem ezt vele normlisan? Hogy most mi a francot akar es vrlem ne jatszadozzon, mert ennel tobbet erdemlek?

Szerintetek mi lehet a dolog mogott miert nem lep semmit de megis tart maga mellett?

2023. okt. 6. 09:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
30%
Mi nem világos? Nem lép feléd, nem tesz érted. Ennyi, lépjél tovább...
2023. okt. 6. 09:57
 2/24 A kérdező kommentje:
1, de keres, elhiv talalkozni. Beszelgetunk 1-2 orat aztan ennyi. Majd megint semmk majd megint ir es tali vagy forditva en irok es tali. De semmi nem tortenik es ezt nem ertem.
2023. okt. 6. 10:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg öszintén, hogy ez neked nem elég. Döntse el, hogy kellesz-e neki rendes kapcsolatra, vagy búcsúzzatok el egymástól. Nem kell neked ôrá várni.
2023. okt. 6. 10:01
 4/24 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem lassan akar haladni, olyannyira csalódott, hogy fél az elkötelezettségtől, nem bízik benned.
2023. okt. 6. 10:02
 5/24 A kérdező kommentje:
3, igen valahogy ezt kellene megtudni tole.. mert csak az idomet rabolja ezzel a viselkedéssel. Nekem abban nincs semmi plane, hogy folyton elmegyek vele valahova, energiat fektetek bele es igazabol sehova se tart az egesz.. mintha o azt tehetne amit akarna en meg varjam a hivasat meg hogy mikor ugorjak.
2023. okt. 6. 10:07
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

"en sokat kezdemenyezek pont emiatt mert erdekel mi van vele es furcsa, hogy o nem keres."

Ne írj, ne kezdeményezz. Lehet, hogy túl sok vagy. Majd keres, ha akr. Ne számíts rá. Rajta kívül is van élet.

"nekem ne legyen mellette mas mert akkor nem beszel velem tovabb, tiszteljem ot" - Ő nincs neked, ezt jó, ha tudod. Még mit nem várna tőled semmiért?

2023. okt. 6. 10:09
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha így érzed magad, hogy csak te akarod a kapcsolatot, akkor pattintsd le. Te dolgod, de szerintem nem játszik veled.
2023. okt. 6. 10:11
 8/24 anonim ***** válasza:
22%
Barátkozik csak. Ha neked nem elég, akkor pattintsd le. Nem minden pasi akar megdugni minden nőt, ez egy tévhit.
2023. okt. 6. 10:16
 9/24 anonim ***** válasza:
22%

Mi is ugyenigy talalkozgsttunk. 10 eve elunk egyutt.

A srac egyertelmuen tisztel teged es komolysn vesz. N

2023. okt. 6. 10:30
 10/24 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem meg van valami defektje egyértelműen össze vissza kavar dumál, de semmi az égvilágon semmi tett, vagy felvállalás, pont hogy hiányzik belőle a komolyság, de azért elváráshegyek vannak. Majd csókold meg a Földanyát ha kinyögi, hogy kapcsolatban vagytok. Ez egy barom. Aki nekem azt mondaná, hogy elege van a nőkből és iígy meg úgy kiégett vagy a nők égtek ki, és nagy kegyesén én lennék a kiválasztott akivel majd minden más lesz. Stb. Kérlekszépen egy szavát ne hidd el, láthatóan előhúz mikor olyanja van de semmi komoly. Talonban vagy tartva. Úgy akarja beállítani, hogy vedd óriási megtiszteltetésnek, hogy foglalkozik egy kicsit veled. Te ne foglalkozz vele, kb egymillió % hogy ez a pasi csalódást fog okozni neked.
2023. okt. 6. 10:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!