Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jatszik velem? Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy fiuval mar volt kb 7 talakozasunk, de semmit nem lepett az iranyomba. Mindennap beszelunk irasban vagy videokat kuldozgetunk a masiknak. Eleinte ez nekem rendben is volt, de mar ugy erzem ez keves. Ugy erzem, ha nem lep en lelepek, mert olyan erzesem van csaj jatszadozik velem. Kb 4x voltunk ettermben es 2x nala beszelgettunk. Olyanokat mondott mar hogy csak velem talalkozik, kiegett a noktol, sok novrl volt mar, mind ugyanolyan, mas novel is csinalt olyat hogy x alkalommal taliztak de semmi nem volt, nekem ne legyen mellette mas mert akkor nem beszel velem tovabb, tiszteljem ot, egy not akar maganak es komolyat es elege van az egyejszakasokbol. Hol sokat keres hol kb ram se ir, en sokat kezdemenyezek pont emiatt mert erdekel mi van vele es furcsa, hogy o nem keres.
Azt gondolom csak jatszik velem, rabolja az idomet, ha akarna valamit mar lephetett volna, kimondhatta volna hogy ez kapcsolat vagy lat bennem valamit vagy akarmi, de semmi. Hogyan kozoljem ezt vele normlisan? Hogy most mi a francot akar es vrlem ne jatszadozzon, mert ennel tobbet erdemlek?
Szerintetek mi lehet a dolog mogott miert nem lep semmit de megis tart maga mellett?
Mar tobbszor csinaltam, hogy akkor nem keresem de akkor meg o keresett es hivott el. Azutan ugy voltam nekem is kell kezdemenyezni szoval en is hivtam mar el.
En nem akarok igy jatszmazni, hogy akkor nem keresem vagy majd o keres, legyen egyenes es mondja meg mit akar tolem ha akar barmit is. Nekem a haversag is jo csak akkor legyen tisztauva es akkor ismerkedem en is masokkal es nem szanok ra annyi idot.
2023. okt. 6. 10:44
12/24 A kérdező kommentje:
10, valamiért en is erre a verziora gondolok amit te is irsz. Pontosan igy allitja be, hogy oruljek az idejenek :D de elmondtam neki, hogy az en idom sem jatek szoval tisztelje.
Ha legkozelebb talalkozom vele valahogy ezt kozlom vele, hogy dontse el mit alar mert amennyiben nem reszemrol tobbet nem lat.
2023. okt. 6. 10:49
13/24 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen esetem. Ott mondjuk találkozó nem volt, azt csak lebegtette. Állandóan írkált, hogy mennyire bejövök neki, meg találkozzunk. Aztán meguntam, elkezdtem nagyon hűvösen, egyszavas válaszokban reagálni. Aztán lekopott végre.
2023. okt. 6. 10:54
14/24 anonim válasza:
Erről nekem az jut eszembe, hogy volt esgy pasi aki egy időben gyakran keresett. Nrm én néztem ki hanem ő talált meg. Azt mondta, hogy azt szereti bennem, hogy olyan tiszta vagyok, meg fúj más nők romlottak, kurvásak stb. Persze igazából ő sem akart semmit, vagy nem tudom mit, biztos a "csúnya romlott nők" azért még is csak jók.;) tedd el magadban ezt tapasztalat szerzésnek, és lépj tovább. Akit úgu kell noszogatni, az már rég nem jó.
2023. okt. 6. 11:28
15/24 anonim válasza:
"Nekem a haversag is jo csak akkor legyen tisztauva es akkor ismerkedem en is masokkal es nem szanok ra annyi idot."
Itt haverság sincs. Semmi sincs.
2023. okt. 6. 11:45
16/24 anonim válasza:
Nem tudom, az nem jutott meg eszedbe hogy beszelj vele, mondjuk egy vacsora kozben? Siman szoba lehet hozni, hogy figyelj Jonas. Mi ez most koztunk? Haverok vagyunk? Vagy te kapcsolatban gondolkodsz? Es erre valaszolva tudod hogy o hogyan gondolja es mondhatod neki azt hogy ne huzza az idodet vagy hogy akkor szeretned ha szintet lepnetek. Kesz ennyi.
2023. okt. 6. 12:45
17/24 anonim válasza:
Mondjuk lelépés előtt nyisd ki a szád és kérdezd meg tőle?
2023. okt. 6. 14:02
18/24 anonim válasza:
Na, pont úgy, ahogy a 16-os írja. Nem is értem, ez az írogatunk, találkozgatunk, keres, nem keres... Miért kell neked báván várni, hogy lép-e vagy sem? Azért mert nő vagy? Kérdezz rá, beszéld meg vele. Ha bizonytalan oké, de akkor el tudod dönteni, hogy te még akarsz rá várni vagy sem és ezt tudod vele korrekten közölni (aztán az már az ő baja, ha ezen benyíg, hogy de még várjál rá). Hány éves vagy amúgy? TIniknél szokott ilyen lenni, hogy kerülgetik egymást mint a forró kását, aztán mindkettő bedurcizik, miközben lehet tök jól ellennének. 17-es vagyok.
2023. okt. 6. 14:04
19/24 A kérdező kommentje:
18, igazabol az volt a kerdesem is egyreszt hogyan kerdezzek ra. De vegulis mindegy valahogy hozzam fel es tudjam meg a valaszt. Most jutottam el oda, hogy elegem van ebbol mert azert veszi az idomet es energiamat. Nem vagyunk tinik es igen mivel no vagyok ezert nem en akartam meglepni a fontosabb lepeseket, vartam hogy dontse el mit akar. Viszont ugy latom direkt nem akar donteni en pedig ebbol akarok lepni.
2023. okt. 6. 14:18
20/24 anonim válasza:
Magyon jól látod a dolgokat, én már ilyenkor nem kérdeznék semmit, mert nem lenne már hozzá türelmem. Nézd, ha akarna valamit már rég kinyögte volna. És ne haragudj nem tudom hogy néz ki, de emberileg nem lehet valami nagy durranás. Még ő nézi le a nőket amiért lefeküdtek vele, ha egyáltalán igaz. Innen látszik, hogy totálisan kettős mercén méri magát. Szerintem az ilyen "súlyos múltú" férfiaknak a szöveg fele sem igaz, viszont mindig lehet rá hivatkozni miért csinálja ez vagy azt. Hidd el nem vesztesz sokat vele ha ignorálod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!