Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb harmincas -nemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb harmincas -nemtől függetlenül- miért néz ki ilyen szarul? Nemsemleges kérdés

Figyelt kérdés

Nem rég lettem 30. Amúgy sem szívesen ismerkedem pont a korosztályomban, de most hogy 30 lettem rengeteg olyan embert feldob a tinder, akiknél eddig gondolom a 30 volt beállítva az alsó korhatárnak és ezért most láttam meg őket. A legtöbben nagyon szarul néznek ki, akiket látok 30-35 évesek. Öreg bőr, elhízottság és ez a fajta igénytelenség sugárzása, ami mondjuk nem a ruházkodásból vagy egy rossz frizurából jön, hanem az évtizedes "leszarom pirulából", hogy nem érdekli a kinézetére való igényesség. Ilyenekben, amit írtam is, bőr, elhízás, de még sok kisebb-nagyobb dolog ide értendő. Nagyon sok embert inkább többnek mondanék a koránál vagy 5 évvel, ez a leggyakoribb.

Most jön az önfényezés, sajnálom. Én ehhez képest fiatal arcú, egészséges és puha bőrű, teljesen túlsúly mentes vagyok. Ezt hogy fiatalnak nézek ki nem csak én találom ki, heti szinten megkapom, hogy 5-7 évvel néznek fiatalabbnak a koromnál az újonnan megismert emberek. Szerintem semmi extra, csak bőrápolás, 8 óra alvás, nuku elhízás, nuku drog, alkohol és cigi, és egy kis sport nem túltolva. Van még persze sok kis apróság, de ezek a főbb dolgok. És én sem az anyatejjel szívtam ezeket magamba, apukám pl. egy elég igénytelen ember sajnos a megjelenésére, de anyukámat sem mondanám átlagosnál jobbnak ezekben, szóval magamtól tanultam meg ezekre figyelni. A legtöbbeket ezek miért nem érdeklik? És nem, se rengeteg pénzbe, se rengeteg időbe nem kerülnek ezek. Az elején ki kell alakítani a szokást és utána már a nagyja jön magától, nem is kell rá annyira figyelni egy idő után, hogy alappá válik.

2023. okt. 6. 07:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Főleg genetika. 37 éves leszek de mindenki 25-26nak tippel. Alkatilag mindig vékony voltam. A sport mindig fontos volt az életemben. Az arcápolásra pl én is figyelek, de nem viszem túlzásba. A szüleim is elég fiatalosak.

Szerintem ugyanannyi 'lelakott' 30-as van, mint amennyi nem. Szerintem neked jobban feltűnik az a réteg.

2023. okt. 6. 11:45
 22/28 A kérdező kommentje:

21. Lehet mert

A, lakótelepen élek, ahol kevésbé gyakori az egészségtudatos réteg az átlaghoz képest

B, online társkeresőkön több a szarabb kinézetű ember, akik azért vannak fent, mert a való életben nehezebben találnak valakit (részben a kinézetük miatt is)

2023. okt. 6. 11:55
 23/28 anonim ***** válasza:
22-biztos, hogy befolyásolja a merítés, akiket látsz, hogy mit gondolsz. Lehet, hogy ha egy drága budai kerületben élnél, ahol a közelben egy edzőterem is van, azt látnád, hogy mindenki milyen jól néz ki :)
2023. okt. 6. 11:57
 24/28 anonim ***** válasza:

"Igen. Mi ezen olyan hihetetlen? Küldjek neked képeket privátban magamról?"

Ha gondolod, küldhetsz. Aztán vagy igazad lesz, vagy nem.

De egyébként nem is ez a legzavaróbb, hanem az a rémes fröcsögés és általánosítás, amit művelsz.

2023. okt. 6. 12:14
 25/28 anonim ***** válasza:

Engem szépségszalonban lebeszéltek drága arckezelésről, mert 36 helyett 23-24-nek hittek. (Soha nem voltam vékony.)

Az is igaz, hogy ha nincs filter, szerkesztés a képen, én még nem láttam olyat, hogy valaki élőben ne nézett volna ki jobban, mint fotón.

2023. okt. 6. 12:26
 26/28 anonim ***** válasza:
44%

"A legtöbbeket ezek miért nem érdeklik?"

Mert annyit érsz el vele, hogy nem 30, hanem 35 évesen indul látványos öregedésnek a külsőd. Megéri ezért egész életeden keresztül megtagadni magadtól azokat a dolgokat, amik elviselhetővé, élvezhetővé teszik az amúgy elég szürke és hajtós hétköznapjaidat?

2023. okt. 6. 12:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem a két gyerek a "mentségem" a szarul kinézésre... :D
2023. okt. 6. 17:19
 28/28 anonim ***** válasza:

"Mert annyit érsz el vele, hogy nem 30, hanem 35 évesen indul látványos öregedésnek a külsőd"

Fura a természet, hogy 5 évenként dolgozik.

2023. okt. 6. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!