Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb harmincas -nemtől függetlenül- miért néz ki ilyen szarul? Nemsemleges kérdés
Nem rég lettem 30. Amúgy sem szívesen ismerkedem pont a korosztályomban, de most hogy 30 lettem rengeteg olyan embert feldob a tinder, akiknél eddig gondolom a 30 volt beállítva az alsó korhatárnak és ezért most láttam meg őket. A legtöbben nagyon szarul néznek ki, akiket látok 30-35 évesek. Öreg bőr, elhízottság és ez a fajta igénytelenség sugárzása, ami mondjuk nem a ruházkodásból vagy egy rossz frizurából jön, hanem az évtizedes "leszarom pirulából", hogy nem érdekli a kinézetére való igényesség. Ilyenekben, amit írtam is, bőr, elhízás, de még sok kisebb-nagyobb dolog ide értendő. Nagyon sok embert inkább többnek mondanék a koránál vagy 5 évvel, ez a leggyakoribb.
Most jön az önfényezés, sajnálom. Én ehhez képest fiatal arcú, egészséges és puha bőrű, teljesen túlsúly mentes vagyok. Ezt hogy fiatalnak nézek ki nem csak én találom ki, heti szinten megkapom, hogy 5-7 évvel néznek fiatalabbnak a koromnál az újonnan megismert emberek. Szerintem semmi extra, csak bőrápolás, 8 óra alvás, nuku elhízás, nuku drog, alkohol és cigi, és egy kis sport nem túltolva. Van még persze sok kis apróság, de ezek a főbb dolgok. És én sem az anyatejjel szívtam ezeket magamba, apukám pl. egy elég igénytelen ember sajnos a megjelenésére, de anyukámat sem mondanám átlagosnál jobbnak ezekben, szóval magamtól tanultam meg ezekre figyelni. A legtöbbeket ezek miért nem érdeklik? És nem, se rengeteg pénzbe, se rengeteg időbe nem kerülnek ezek. Az elején ki kell alakítani a szokást és utána már a nagyja jön magától, nem is kell rá annyira figyelni egy idő után, hogy alappá válik.
Aki jól néz ki, igényes, Tinder nélkül is talál párt vagy inkább már van neki 30 felett.
Sokan még hazudnak a koruktól.
En akkor is szarul neztem ki, amikor meg nem voltam "harmincas".....
39F incel
3. Igen, valamennyire a genetikán is múlik, ezt elismerem. A nagypapám 90 éves és nagyon ránctalan arca van a korához képest. Simán 75 évesnek nézik. Mamámnak ezzel szemben ráncos az arca és 85 éves, kb. annyinak is néz ki.
Anyukám, az ő gyerekük is eléggé ránctalan, pedig sosem figyelt úgy igazán magára, hogy legyen bőrápolási rutinja. Mondjuk ő sem iszik, cigizik egyáltalán és nem elhízott. A többi fontos dologban közepesen figyel magára. Ő 62 éves és általában 50-nek mondják őt is rendszeresen. Apukám olyan so-so, bár ő tényleg nagyon nem figyel magára semmiben, de ő kb. annyinak néz ki, ahány éves. Ha mindenben figyelt volna, ő is lehetne jobb szerintem.
4. Ha olyan társadalmi csoportból jössz és olyanban is vagy, akkor elhiszem, hogy viszonylag sok az egészségesnek, fiatalnak kinéző ember az átlaghoz képest. Pl. nagyvárosi, diplomás, irodai dolgozó. Akik az átlagnál egészségesebbek. De nem ők az átlag, mármint nem ők az összes ember.
Sok múlik a genetikán ez igaz.
És nem csak a szülőkre lehet hasonlítani ilyen téren hanem pl. a nagyszülőkre is. Úgyhogy lehet hogy pl. apád lelakottan néz ki, de te valamelyik nagyszülő jó genetikáját örökölted.
A másik tényező a stressz amivel a dolgozó embereket hosszabb távon "öregítik". Mindenki a pénzt hajszolja, mert anélkül nincs élet.
Minél stresszesebb valaki annál inkább meglátszik rajta. És ha valaki stresszes akkor az esetek többségében nincs ereje odafigyelni saját magára (sokszor fáradt).
Másik tényező még hogy kinek mennyi pénze van amit magára költhet. Minél több van neki, annál jobban nézhet ki, ha akar. Különféle szérumokat, krémeket, szépészeti kezeléseket, fodrászt, kozmetikust stb. az tud igénybe venni akinek van pénze.
Akinek meg nincs, annak abból kell várat építeni amit megnyert a genetikai lottón.
Persze alapból igénytelen emberek mindig is voltak, és lesznek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!