Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hova tegyem ha cigizek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hova tegyem ha cigizek nem kellek, ha nem, akkor meg igen?

Figyelt kérdés

Szóval ha cigizek nem akar semmit, de ha leteszem egyik feleségül is venne, másik foglalkozna velem.

Nekem ez kicsit fura.

Akarnom kéne nekem bármit is olyanoktól, akik egyébként ignorálnak?

(Napi pár szálak, nem hamutálnak kell elképzelni)

Szoval ha azt mondanám a 2.nak hogy már egyáltalán nem cigizem erre elkezdene rámnyomulni, (aki addig lesz.rt)olyannak nekem esélyt kéne adnom ezek után így indítva?

Vagy a másik ha csak úgy akar feleségül kèrni ha leteszem, másképp nem, ilyenhez hozzá kéne mennem ha letettem?

Szóval akik így állnak a másikhoz, hogy különben nem kellesz.

Csak mert eddig olyan barátom volt aki mindenhogyan szeretett. Nekem ez fura.

#mindegy nő
2023. okt. 5. 20:42
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Akkor meg nem kell a pasi mert úgyis beleugatna az életedbe, nem de?

Ezt mondjuk.

2023. okt. 6. 01:24
 32/40 anonim ***** válasza:

#30! De ez azért van, mert nárcisztikus vagy. Ép ember nem akarja megszabni másnak, mit hihet és mit nem. Nincs is jogod hozzá, mindenki azt hisz, amit akar.

Fogyatékos foglalkoztatóban dolgozol? Ha nem, akkor marha egyszerű, kinyitod a kis szádat és megmondod, neki, hogy lényegtelen, hogy ő milyen feltételek teljesülése esetén akarna veled lenni, mert te nem lennél olyan kapcsolatban, ahol feltételeket szabnak, tehát tárgytalan.(Mondjuk ez hazugsag, mert minden pasid pont úgy pakolgatott, ahogy akart, de mindegy, végülis magadnak hazudhatod, hogy nem lennél, ő meg úgyse tudja.)

"Ugyanakkor nem is megbántás lenne a cél (mint itt egyeseknek másokat), hanem szeretném ha tudná hogy engem csak ne pakolgasson igy magában jobbra balra."

Semmi bántó nincs benne, minden normális ember felfogná.

Ez a sértett "engem csak ne pakolgasson így magában jobbra-balra" szánalmas. Előadhatod így is, de saját magad teszed nevetségessé. Ne csodálkozz, ha ő is gúnyolni fog, max.a hátad mögött.

Mint mondtam, nem szabhatod meg, magában mit gondolhat rólad és ezt ő is így fogja látni. Ha akar, gondolatban meg is dughat, semmit se tehetsz ellene🤷🏼‍♀️

Nem vagy te senki, hogy mások gondolatain uralkodhass. Arról dönthetsz egyedül, hogy kivel mész bele kapcsolatba és kivel nem. Ha úgy döntöttél, vele nem, akkor csak simán megmondod neki, nem bonyolult. Már ha egyáltalán kíváncsi rá, mert arról nem írtál, mit mondtál neki erre. Csak néztél szó nélkül, mint egy birka?

Amúgy meg csak szeretnéd, hogy gondolatban pakolgasson, mert a leírás alapján, ő már rég eldöntötte, hogy nem kellesz neki, hisz dohányzol. Nem azt mondta, hogy szokj le és akkor együtt lehettek, hanem, HA nem dohányzó lennél, összejött VOLNA veled, de az vagy, tehet eleve nem vagy potenciális partner. Az elején kicsit mást írtál, nem ugyanaz.

2023. okt. 6. 01:27
 33/40 anonim ***** válasza:
Neked egy olyan pasi kell, akit te pattogtathatsz mint a gumilabdát, mert nálad dominánsabb szóba se jöhet, csak az meg egy pipogya fajankó lesz a szemedben, azt meg azért akarod majd kirúgni, ha meg túlzottan határozott és férfias, akkor megint attól fogsz parázni hogy leural téged. Magyarul sehogy se jó!
2023. okt. 6. 01:29
 34/40 anonim ***** válasza:
#33! Nehogy azt hidd. Az összes eddigi palija bántalmazó volt, televan vele a gyik. Valószínűleg pont ezzel kompenzál, hogy dominánsnak képzeli magát.
2023. okt. 6. 01:32
 35/40 anonim ***** válasza:

32-es, látod hogy másoknak akarja megtiltani, amit magának simán engedélyezne, tehát a kisökörnek kuss a neve, a Jupiter viszont mindent megtehet! (Ő a Jupiter!) Nem visszás ez egy kicsit?

Itt ütközik ki a két dudás egy csárdában esete.

Akkor ki a domináns, ki akarja leuralni a másikat?

Ezt mennyire látod kérdező?

2023. okt. 6. 01:36
 36/40 anonim ***** válasza:

34. Nehogy azt hidd hogy nem látom, persze hogy kompenzál, a kisegér aki szteroidokat szed és izompólóban feszít, miközben várja hogy egy vadmacskaféle letámadja, aztán megint az lesz a szemét!

De nagy csönd lett! :))

2023. okt. 6. 01:39
 37/40 anonim ***** válasza:

Hát, ez az. Felsőbbrendűnek képzeli magát, miközben ugyanazt csinálja, mint a pasi. A pasi összejönne vele, ha ugyanolyan lenne, mint ő, csak nemdohányzóban. Ő meg összejönne a pasival, ha ugyanolyan lenne, mint a pasi, csak nem szabna feltételeket. Semmi különbség. Ennyi erővel a pasi is pattoghatna, hogy ne rakosgassa őt jobbra-balra.

Mivel nem olyanok, egyikük se akar összejönni a másikkal, mást kell keresniük. Nem egy bonyolult történet, csak ő rugózik rajta.

Na, alszom. Rápihenek a holnapi újabb idióta kérdésére. Remélem, az valamivel izgalmasabb lesz, mert ez elég gyatra volt😉

2023. okt. 6. 01:55
 38/40 anonim ***** válasza:
JÓ pihit! 🤣🤣 😉
2023. okt. 6. 02:00
 39/40 anonim ***** válasza:

Ennek az egész kérdésnek semmi értelme.

Ha valaki nem tetszik mert *bármi*, akkor nem tetszik. Nem kell ezt ragozni, és nincs ezzel semm igond.

Ha te kellenél másnak úgy, ha nem olyan lennél mint most, akkor te nem kellesz az illetőnek. Ennyi. Nincs itt szó pakolgatásról meg feltételekről. Ő azt állította, hogy nem kellesz neki. Ennyi. Lépjünk továb, nem kell a drámakirálynőzés

2023. okt. 6. 08:41
 40/40 anonim ***** válasza:
Hallod kérdező! Megszeretsz egy pasit, de kiderül róla, hogy a szoba közepére szokott szarni. Nehogy szakíts vele ezután! Ha szereted, akkor így is szereted az elmondásod alapján, igaz? Na tessék! Értsd már meg a csepp agyaddal, hogy mindenkinek van egy határ, hogy mi fér bele és mi nem. Hiába lenne valaki bomba nő és lelki társ, ha egyszerűen van olyan dolga, amit képtelen vagyok elviselni. Nyilván amint az a tényező megszűnik, így megszűnik az akadály is, ami eddig eltántorított tőle. Ettől nekem miért kéne szarabbul kinéznem az ő szemében? Bocsánat meg, de ostobán gondolkozol. Itt meg mindenkinek visszaszövegelsz ahelyett, hogy elgondolkoznál a válaszokon. Tipikus az az eset, amikor azért írsz ki kérdést, mert szeretnéd a saját véleményed visszahallani megerősítésként és minden másba belekötsz vagy letojod azt.
2023. okt. 6. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!