Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hova tegyem ha cigizek nem kellek, ha nem, akkor meg igen?
Szóval ha cigizek nem akar semmit, de ha leteszem egyik feleségül is venne, másik foglalkozna velem.
Nekem ez kicsit fura.
Akarnom kéne nekem bármit is olyanoktól, akik egyébként ignorálnak?
(Napi pár szálak, nem hamutálnak kell elképzelni)
Szoval ha azt mondanám a 2.nak hogy már egyáltalán nem cigizem erre elkezdene rámnyomulni, (aki addig lesz.rt)olyannak nekem esélyt kéne adnom ezek után így indítva?
Vagy a másik ha csak úgy akar feleségül kèrni ha leteszem, másképp nem, ilyenhez hozzá kéne mennem ha letettem?
Szóval akik így állnak a másikhoz, hogy különben nem kellesz.
Csak mert eddig olyan barátom volt aki mindenhogyan szeretett. Nekem ez fura.
#19! Nem, azt tükrözi, hogyha téged mindig gúnyolnak valamiért, akkor valószínűleg gúnyolható ember vagy. De te nem vagy képes arra, hogy magadba nézz, vajon miért lehet ez, hanem rendszeresen szembe mész az autópályán.
De segítek neked. Nézzük csak ezt a kérdést. Már írtam neked, nagyon sokan kerülnek ilyen helyzetbe, de nem írnak róluk kérdést, mert meg tudják oldani maguk, a közönség segítsége nélkül. Te nem. Miért nem gondolkodsz el rajta, mitől lehet ez? Fogyatékos vagy? Gyerek vagy? Mert felnőtt nőnek ez nem akkora tudomány, hogy ilyen helyzetben azt mondja a fickónak, szevasz, akkor nem téged kereslek. Nem kell ezen napokig vergődni. Kb.2 perces történet.
De tegyük fel, tényleg ennyire életképtelen vagy, hogy nem megy egyedül. Nincs egy barátnőd vagy bárkid, akit megkérdezhetnél ilyenkor? Következő gondolkodni való: Miért nincsenek barátaim?
Te mit csinálsz? Megkérdezed gyiken, ahol minden ezt megelőző kérdésednél kijelentetted, hogy a válaszolók ostobák, a kérdésedet se értik.(Vajh'miért? Újra autópálya effektus. Ezen is gondolkodhatnál.) Szóval van egy problémád. Nem tudod megoldani, mert ahhoz is béna vagy, ezert megkérdezel szerinted nálad hülyébb embereket. Logika? Te mit gondolnál az emberről, aki ezt teszi?
Te nem érted a kérdést?
Nem a cigi/nem cigi a baj!
Hanem a másik ember instabilitása.
Azzal jött ma egy pasi ha én nem cigiznék akkor rámstartolna. (Nem ismeri a hátterem van e barátom vagy nincs ő tetszik e nekem vagy nem) Kellenék neki. De így neki nem jó.
Tehát ha nem cigizek rámstartol hogy végre, es akkor az "övé lehetek", amugy meg nem.
Hülye ez?
Ezek után ha nem cigizem se kéne. Csak azért se.
Egy sima lereagáláson gondolkodtam csak, mert eddig azt nem kapott. Nem tudja bennem mik zajlanak.
Igazából semmit sem tud.
Nekem nem kéne olyan soha aki úgy indít hogy kellek/nem kellek/kellek/nem kellek.
Anno ruházattal is így voltam ill külsővel. Pl akinek nem kellek melegítőben fáradtan természetesen vagy kócosan, annak ne kelljek akkor se amikor épp bombaformában vagyok és teljes toppon, amikor utánam forog mindenki. Ez csak annak jár, aki melegítőben nyúzottan is imád.
Meg azok.iy ott vannak akiket elsőre elutasitottak valamiért. Ilyet a gyk-n is olvastam. Hogy később amikor nem volt ló, vagy amikor változott az illető akkor meg elkezdett kaparni az, akinek nem kellett.
Ezeket azért lehet sokan benyelik, én nem.
Vagy bajban nem volt mellette de később meg elővenné a másikat vki.
Igazából amiért nem reagáltam le, azért maradt bennem. Mert sért. Hogy mit hisz ez?
Ha nem cigiznék nekem meg kéne köszönnöm hogy akkor rámstartol?
Mert ő vmi sztár vagy mi? Számtalan ponton sért 1 mondattal is, ahhoz képest hogy pont ellenkezőleg akarna lenni, tetszem neki kezdeményezne.
De úgy a többi amin drámázom még nem is èrdekel.
De ez hogy ha még tetszene is,ha szabad is lennék,ha ez, ha az, ezzel az instabilitással nekem hamvában is megölte az egészet.
És kicsit nehéz elmenni mellette annyival minden nap hogy szia van a nyomtatóban papír? Meg ilyenek🤣
Itt gúnyolnak most. Nézd az 1.oldalt meg a többi választ. A sok sérült.
Meddig akadtok ezen fent?
Hoztál egy döntést, nem kell mert egy k*csög, akkor nem értem mit drámázol.
Bejön neked a pasi, vagy játszod a sértődött királykisasszonyt?
Vagy már ő nem akar rád startolni? Szétbonyolítod az egészet, közben meg az a lényeg hogy senki nem jó neked, nem is akarsz senkit magad mellé, csak indok kell arra, hogy miért hibáztass másokat és sajnáltasd magad.
Egy pasi azzal jött nekem.hogy ksllenék neki ha ez meg az, amugy meg nem.
Próbálkozik. Mintha vmi pakolhato tárgynak venne. És nincs helyre téve semmilyen irányból még. Se olyanbol hogy nekem tetszik e vagy nem, azt se tudja van e párom vagy nincs, de legföképpen abbol sinca helyre téve ha tetszsne ha nem lenne párom ezzel akkor is elvágta magát ha cigizem ha nem.
1 mondattal talált be úgy hogy nagyin nehéz ezt lenyelni, az kavart meg hogy ne akartam bunkó lenni mert ezt amúgy ő pont ellenkezoleg szánta volna, higy tudjam hogy tetszem neki és akarna vmit es mi a bökkenöje.
Valójában nem akart volna rosszat, de olyan szinten el van tévedve hogy nehéz ezt szó nélkül megállni.
És hát vannak nök akiket lehet ide oda pakolni a ha feltételekkel. Engem nem. Teljesen el van rólam tévedve. De mindenhogyan.
#23! Igen, sajnos nem képes rá, mert sérült. Szegényt néha már sajnálom.
Meg ugye nárcisztikus. És általában eleg sz@rul viseli, ha a pasi is az🤣
Komolyan, már néha úgy érzem ott vagyok minden randiján, meg minden chatelésén, annyit vergődik itt. És nem unja.
"Meddig akadtok ezen fent?" Senki nem akadt fent semmin rajta kívül, de nem veszi észre.
Mondjuk azt örömmel olvasom, hogy már legalább van munkája. Múltkor még azon hisztizett, hogy az újdonsült lovagja leszarja, hogy épp kirúgták.
"És nincs helyre téve semmilyen irányból még. Se olyanbol hogy nekem tetszik e vagy nem, azt se tudja van e párom vagy nincs, de legföképpen abbol sinca helyre téve ha tetszsne ha nem lenne párom ezzel akkor is elvágta magát ha cigizem ha nem."
Megint rá vagy fixálódva hogy nem tisztázta le magában, holott szerintem az lenne az első hogy te letisztázd magadban. Megint megy a kifelé mutogatás. Tudod aki egy ujjal mutat másokra, az két ujjal mutat saját magára.
Bennem le van tisztázva. Engem dühít az egész. Azt nem tudom csak, hogyan reagáljak neki.
Ne higgyen olyanokat rólam, hogy nekem ő szab feltételeket.
Meg nekem mintha kéne olyan aki így "pakolgatna".
Ugyanakkor nem is megbántás lenne a cél (mint itt egyeseknek másokat), hanem szeretném ha tudná hogy engem csak ne pakolgasson igy magában jobbra balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!