Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hova tegyem ha cigizek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hova tegyem ha cigizek nem kellek, ha nem, akkor meg igen?

Figyelt kérdés

Szóval ha cigizek nem akar semmit, de ha leteszem egyik feleségül is venne, másik foglalkozna velem.

Nekem ez kicsit fura.

Akarnom kéne nekem bármit is olyanoktól, akik egyébként ignorálnak?

(Napi pár szálak, nem hamutálnak kell elképzelni)

Szoval ha azt mondanám a 2.nak hogy már egyáltalán nem cigizem erre elkezdene rámnyomulni, (aki addig lesz.rt)olyannak nekem esélyt kéne adnom ezek után így indítva?

Vagy a másik ha csak úgy akar feleségül kèrni ha leteszem, másképp nem, ilyenhez hozzá kéne mennem ha letettem?

Szóval akik így állnak a másikhoz, hogy különben nem kellesz.

Csak mert eddig olyan barátom volt aki mindenhogyan szeretett. Nekem ez fura.

#mindegy nő
2023. okt. 5. 20:42
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
A cigizés sokaknál kizáró ok.
2023. okt. 5. 21:03
 2/40 A kérdező kommentje:

Azt én értem az ő nézőpontjukat. De nézd már az enyémből.

Foglalkoznom kéne nekem olyanokkal, akiknek "mindegy" vagyok?

2023. okt. 5. 21:07
 3/40 anonim ***** válasza:
96%

Megint itt?

Nem, senkivel nem KELL foglalkoznod. Más kérdés, hogy te nem bírod ki, hogy ne foglalkozz velük.

Tűzz ki elérhető célokat. Kezdetnek például próbálj kibírni 1 hetet farok nélkül.

2023. okt. 5. 21:23
 4/40 anonim ***** válasza:
96%
2. Nem érted az ő nézőpontjukat. Ahogy a dohányosok általában nem értik a nem dohányosokat. Lehetsz nagyon jó csaj, és sokan vannak, akik járnának veled, de miután megtudják, hogy dohányzol, már nem így gondolják. Fogadd el, hogy joga van mindenkinek eldöntenie, akar-e dohányzó nővel kapcsolatot.
2023. okt. 5. 21:30
 5/40 A kérdező kommentje:

Nekem is ugyanolyan jogom van dönteni.

Ezért a kérdés, hogy olyan embereket, akiknek mindegy hogy létezem e, azokat nem inkább otthagyni kéne?

Eddig nem ilyenek vettek körül. Nincs tapasztalatom ilyen emberekkel.

Eddig akik velem voltak szerettek így is úgy is.

Másokat nem zavar, ha a párja kidobná egy B esetben?

2023. okt. 5. 21:46
 6/40 anonim ***** válasza:
88%
Nem, másokat nem zavar, mert tudjuk, hogy mindig tiéd a tökéletes pasi, megszoktuk már, hogy nekünk be kell érni a selejttel🤣
2023. okt. 5. 21:49
 7/40 A kérdező kommentje:

Én alapvetően azzal is vagyok aki nekem tökéletes.

Ez lenne a normális másoknak is.

Pl Aki szeret A es B esetben is.:)

A többi pasin gondolkodom el csak.

Mások meg beérik azzal ami van. Azt tudja mindenki.

2023. okt. 5. 21:59
 8/40 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván van olyan, akit a dohányzás nem zavar, és így is, úgy is elfogad. És vannak olyanok, akiknek ezen áll vagy bukik. Nincs ebben semmi fura, egy rossz szokáson bukhat minden, mert rengeteg hátránya van ennek a szokásnak.
2023. okt. 5. 22:08
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

"Mások meg beérik azzal ami van. Azt tudja mindenki."

Nem. Ez a te téveszméd. Azt hiszed, azért nincsenek itt olyanok, akik azonosulni tudnak a problémáddal, mert ők "szót fogadnak" és inkább nem cigiznek, hogy kelljenek a pasinak. Ezzel szemben minden normális ember, azt mondja, a pasinak, ha az úgy kezdi, csak akkor jövök veled össze, ha...,hogy ok., akkor szevasz. 5 perc múlva már nem is emlékszik az emberre. Nem jön fel a gyikre, hogy megszavaztassa, mert képes önállóan eldönteni, hogy nem kell neki ilyen pasi. Csak te vagy az, akinek ez ekkora fejtörést okoz és el vagy ájulva magadtól, hogy lennének ilyen pasik, akiket feltételekkel érdekelsz. Elárulom, mindenkinek vannak, csak nekünk ez nem akkora esemény, hogy közzé kéne tenni a gyiken, simán csak elhajtjuk őket.

2023. okt. 5. 22:12
 10/40 A kérdező kommentje:

De akkor itt most senkit nem zavar hogy B esetben a párja vagy a kiszemeltje vagy aki kezdeményez nála vagy akinek tetszik vagy aki "szereti", vagy a házastársa simán dobná, csak engem zavar?

Ilyen kapcsolatokban vannak emberek?

Mindegy, csak ..legyen?

2023. okt. 5. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!