Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hova tegyem ha cigizek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hova tegyem ha cigizek nem kellek, ha nem, akkor meg igen?

Figyelt kérdés

Szóval ha cigizek nem akar semmit, de ha leteszem egyik feleségül is venne, másik foglalkozna velem.

Nekem ez kicsit fura.

Akarnom kéne nekem bármit is olyanoktól, akik egyébként ignorálnak?

(Napi pár szálak, nem hamutálnak kell elképzelni)

Szoval ha azt mondanám a 2.nak hogy már egyáltalán nem cigizem erre elkezdene rámnyomulni, (aki addig lesz.rt)olyannak nekem esélyt kéne adnom ezek után így indítva?

Vagy a másik ha csak úgy akar feleségül kèrni ha leteszem, másképp nem, ilyenhez hozzá kéne mennem ha letettem?

Szóval akik így állnak a másikhoz, hogy különben nem kellesz.

Csak mert eddig olyan barátom volt aki mindenhogyan szeretett. Nekem ez fura.

#mindegy nő
2023. okt. 5. 20:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
10. Nem ismerem az embereket mind, te sem. Nyilván van, akire igaz, amit írsz, valakire részben igaz, valakire egyáltalán nem igaz. Ez kb. minden más dologgal is így van. Nem annyira meglepő ez. Nyilván van, aki már beleszeretett s emiatt nem szeret ki belőle, de olyan is lehet, aki igen. Aki már házastársa, gondolom, kisebb eséllyel dobná emiatt, de biztos van, aki emiatt válna. Nyilván az ismerkedési fázisban nagyobb eséllyel száll ki a kapcsolatból valaki emiatt, mint mikor már együtt vannak. De minden verzió is lehetséges.
2023. okt. 5. 22:20
 12/40 anonim ***** válasza:
94%
Miért vagy ilyen értetlen? Az előbb leírtam értelmesen és magyarul, hogy ez a TE elméleted. A valóság ezzel szemben az, hogy NEM, senki nem jön össze olyannal, aki csak feltételekkel lenne vele, csak nincs akkora jelentősége számára, hogy kiírjon erről kérdést. NEM JÖN ÖSSZE VELE, tehát nincs ilyen kapcsolatban. Sikerült felfognod azzal a 2 agysejteddel?
2023. okt. 5. 22:36
 13/40 A kérdező kommentje:
De ez megint az ő nézőpontjuk csak.
2023. okt. 5. 22:58
 14/40 A kérdező kommentje:
Akkor minek a sok gúnyolódás a te válaszodban is 12?
2023. okt. 5. 23:07
 15/40 anonim ***** válasza:
67%

Ahogy nekem sem kell foglalkozni olyanokkal akik büdösek és mérgezik magukat, úgy neked sem kell olyannal foglalkozni akit ez zavar.

Nem értem mi a nyűglődés tárgya. Eleve, ki mondta, hogy kell foglalkoznod velük?

2023. okt. 5. 23:22
 16/40 anonim ***** válasza:
63%

Egy dohányzó és egy nem dohányzó között a cigi sok veszekedés, kellemetlenség alapja. Tudom. Nem dohányzóként éltem együtt 13 évig a párommal úgy hogy ő dohányzott.

Eleunte toleránsak voltunk mindketten. De ebbe bele.lehet fáradni. (Pláne ha közös kasszán is vagytok.)

Nekem mégegyszer nem kellene cigiző férfi. Lehet akármilyen álom.pasi, ignorálni fogom ha bagózik.

Ha téged zavar, hogy nem fogadnak el így is-úgy is, akkor hagyjad őket. Nem akarsz leszokni.és nem.os tetszik igazán egyik pasi sem.

2023. okt. 5. 23:33
 17/40 A kérdező kommentje:
Ma jött szembe egy ilyen kontextus, és szeretném lereagálni hogy vegye magát észre mert el van kicsit tévedve.
2023. okt. 5. 23:45
 18/40 anonim ***** válasza:

#12! A "gúnyolódásnak" semmi köze a kérdéshez, csak hozzád. Kiírsz egy kérdést, ami a te kapcsolati nyűglődésedről szól. Nem érkezik egyetlen válasz sem, amiben bárki is azt írna "igen, én ilyen vagyok, inkább leszoktam a cigiről, hogy összejöjjön velem a pasi." Erre te random felállítasz egy elméletet, hogy akkor minden nő ilyen kapcsolatban él?🤦🏽‍♀️Mire alapozod? A nagy semmire. Hisz a válaszok pont ellentmondanak ennek, hisz mindenki azt írta, hogy nem, nem kell vele összejönni, ő se tenné.

Most mit lehet erre mondani? Vagy tényleg annyira ostoba vagy, hogy nem tudod értelmezni, amit írnak neked, vagy a szokásos esti szórakozásod, hogy random emberekbe beleköss, mindenki sz@r kapcsolatban él rajtad kívül, te vagy a sztár, akinek mindenki a kegyeit keresi, de te nem alacsonyodsz le hozzájuk.

Mert sajnos annyira élettelen vagy, hogy itt keresel magadnak társaságot, hogy újra és újra elmondhasd, amíg egyszer te magad is elhiszed. Ez szomorú és szánalmas.😢 De már unjuk. Én tényleg őszintén drukkolok neked, hogy megtaláld végre a következő bántalmazód, addig is van, aki foglalkozik veled és nem érzed magad ilyen magányosnak.

2023. okt. 5. 23:53
 19/40 A kérdező kommentje:

A gúnyolódás az vmi mást tükröz.

Ha vki kiírja hogy nem akarna olyannal lenni akinek egyszer kell máskor nem, és erre elkezdik gúnyolni, abbol sokmindenre lehet következtetni.

Azóta vesznek vissza es magukat mossák csak. Nezd az 1.oldalt.

Mindig az gúnyolódik, degradál vkit akinél bajok vannak.

Abban semmi nem szól korrekt válaszadásról.

2023. okt. 6. 00:02
 20/40 anonim ***** válasza:
17. Nem akarok bántó lenni, de ha valaki el van tévedve, az te vagy. Örülj neki egyáltalán, hogy ilyen beteg világban élünk, ahol a dohányzást egyáltalán elfogadják, ahol természetes, hogy az utcán is szagolni kell mások undorítóan büdös és egészségre káros bűzét. Eleve az beteg volt, aki ezt lehetővé tette. Nem tudom, miért kell még ezek mellé is verni az asztalt, így is sokkal jobban megtűrik a dohányosokat, mint kéne. Esetleg ne ujjongjuk és tapsoljuk körbe a dohányosokat? Vagy mi kell még?
2023. okt. 6. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!