Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szemét húzás jelzésekkel felizgatni valakit, aki tudom hogy kíván, de nem lehet köztünk semmi?
Én vagyok a nő, ő a férfi.
Több oka is van hogy nem lehet köztünk semmi, ennek az okát nem szeretném leírni, de ezt ő is tudja. Viszont a múltkor felfalt a szemével, amit valamennyire én is viszonoztam, és utána szóba is hozta, és megkérdezte hogy én éreztem-e azt amit ő. Kitértem a válasz alól, főleg zavaromban, és mert tudom hogy nem kéne összeszűrni a levet.
Viszont mivel én is éreztem, és ezért elkezdek flörtölni vele, kétértelmű félig szexi dolgokat mondani pl, az nagyon szemét dolog?
Ha őszinte akarok lenne engem felizgat. És az is ha látom hogy ő beindul ezektől. De ezektől eltekintve tudom hogy semmi nem fog köztünk történni
16. Mert nem adja oda magat. Mikor a szuz no jatsza magat de nem dug. Nem 14 voltam.
Latszik nem erted a hasonlatokat.. 80 as az iqd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!