Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire szemét húzás jelzések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szemét húzás jelzésekkel felizgatni valakit, aki tudom hogy kíván, de nem lehet köztünk semmi?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Több oka is van hogy nem lehet köztünk semmi, ennek az okát nem szeretném leírni, de ezt ő is tudja. Viszont a múltkor felfalt a szemével, amit valamennyire én is viszonoztam, és utána szóba is hozta, és megkérdezte hogy én éreztem-e azt amit ő. Kitértem a válasz alól, főleg zavaromban, és mert tudom hogy nem kéne összeszűrni a levet.

Viszont mivel én is éreztem, és ezért elkezdek flörtölni vele, kétértelmű félig szexi dolgokat mondani pl, az nagyon szemét dolog?

Ha őszinte akarok lenne engem felizgat. És az is ha látom hogy ő beindul ezektől. De ezektől eltekintve tudom hogy semmi nem fog köztünk történni

2023. okt. 5. 00:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10. Tudja-tudja... Persze. Fejben mindenki tudja, de ettől még mindig nem annyira jó dolog ez sztem.
2023. okt. 5. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Gondolom kolléga, vagy sokkal idősebb nálad. Szerintem egy ideig ez lehet izgis, de könnyen megégetheted magad, persze ez a szituációtól is függ.
2023. okt. 5. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
9, miből gondolod, hogy a kérdező szűz, te nagyokos? Hogy jön ez ide?
2023. okt. 5. 20:45
 14/19 anonim ***** válasza:
13, nem gondolja. Akkor mondják ezt, amikor valaki illeti magát, gerjeszti a férfit, aztán annyiban hagyja.
2023. okt. 5. 22:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Az hogy tud valaki valamit nem feltetlen fogja az etikat betartani.. es mivel latja a ferfi a non a kolcsonosseget ezert addig fogja szugeralni amig nem tortenik valami.
2023. okt. 6. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
14,de az mitől szűz? És mi ennek a férfi megfelelője?
2023. okt. 6. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:

16. Mert nem adja oda magat. Mikor a szuz no jatsza magat de nem dug. Nem 14 voltam.

Latszik nem erted a hasonlatokat.. 80 as az iqd?

2023. okt. 6. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem 80-as,valószínűleg bőven 110 feletti, még sosem mérték meg rendesen. Továbbra is ellentmondásos a szűz meg a k.rva fogalma együttvéve. Ugyanis az utóbbi nem lehet szűz... Szóval sz.ar a "hasonlatod", ami valójában egy oximoron. 😅 Kökény szemeiddel igencsak pontatlan a meglátásod.
2023. okt. 7. 08:13
 19/19 anonim ***** válasza:
18 de ha a szűz lány viselkedése egy r*bancra hasonlít akkor teljesen jó..
2023. okt. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!