Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire szemét húzás jelzések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szemét húzás jelzésekkel felizgatni valakit, aki tudom hogy kíván, de nem lehet köztünk semmi?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Több oka is van hogy nem lehet köztünk semmi, ennek az okát nem szeretném leírni, de ezt ő is tudja. Viszont a múltkor felfalt a szemével, amit valamennyire én is viszonoztam, és utána szóba is hozta, és megkérdezte hogy én éreztem-e azt amit ő. Kitértem a válasz alól, főleg zavaromban, és mert tudom hogy nem kéne összeszűrni a levet.

Viszont mivel én is éreztem, és ezért elkezdek flörtölni vele, kétértelmű félig szexi dolgokat mondani pl, az nagyon szemét dolog?

Ha őszinte akarok lenne engem felizgat. És az is ha látom hogy ő beindul ezektől. De ezektől eltekintve tudom hogy semmi nem fog köztünk történni

2023. okt. 5. 00:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

Ú, milyen jó kérdés.

Én is szívesen csinálnám, olyan jó mikor érzed egy férfi vágyát feléd. És milyen jó csak úgy kacérkodni vele tét nélkül.

Ugyanakkor nem akarok félrevezető lenni, én ezért most direkt visszafogom magam a férfival, akivel hasonló alakult ki, mint amit leírtál. Somolyogni szoktam, de ennyi. Nem akarom, hogy hülyítésnek vegye.

Ennek hatására ő is visszavett, és az a szép az egészben, hogy erről az egészről egy szót nem váltottunk, mégis fixen tudom, hogy ő is látta rajtam, tudja, hogy én is láttam rajta és tudja, hogy nem lehet semmi, ezért viselkedek így.

Szerintem ha te most elkezdesz vele flörtölni, azzal hergeled és nem csak őt, magadat is. Ha amúgy nem akarsz vele semmit, akkor ne tedd, ez max csak akkor működik, ha ő is pont ennyit akar. De melyik felhergelt férfi elégszik meg ennyivel?

2023. okt. 5. 01:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
1. Senki nem elègszik meg vele.. de àltalàban a nő az akin múlik .. nem minden fèrfi csak szexet akar , de a szexuàlis vonzalom is a rèsze. Sosem az számít mit terveztél el és kivel ,ha nem az a fontos te mit akarsz. Mondjuk 30 év felett lehet nem váltanék de 18-27 év között sosem lehet tudni kivel hoz össze az élet..
2023. okt. 5. 02:26
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Dugjatok parszor azt kesz
2023. okt. 5. 07:12
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha játszol a tűzzel megéget! Úgyhogy inkább ne, nehogy az legyen, hogy aztán ő játszik veled míg meg nem fektet és szeretők lesztek.
2023. okt. 5. 07:14
 5/19 anonim ***** válasza:
25%
Igen, az, de minden nő ezt csinálja ilyen helyzetben.
2023. okt. 5. 07:46
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

1 vagyok.

Igen, 4. Ez az, amire mondani szokták, hogy a hűség döntés.

Ha úgy dönt, hogy kacérkodik, akkor az könnyen vezet később tettekhez. A másik mivel benne lenne (különben nem közölte volna a kérdezővel, hogy mit érzett), ezt úgy veheti, hogy na akkor mégis mehet a dolog.

Ha úgy dönt nem tesz ilyet, akkor pedig még párszor nehéz lesz, de idővel lecsillapodhat a dolog mindkét félnél.

2023. okt. 5. 07:50
 7/19 anonim ***** válasza:
63%
#1: Ja, azért írtam. Amúgy kérdező ő tudja hogy oda vagy érte csak szeretné hallani tőled. Minél jobban koketálsz annál inkább adod alá a lovat és lehet hogy ő zöld útnak veszi, vagy szándékosan kerülni fog. Ez egy ilyen veszélyes játék és te leszel az, aki rámászik. Tehát ha nem akarsz szívni, akkor inkább most vess véget az egésznek.
2023. okt. 5. 07:54
 8/19 A kérdező kommentje:

Nincs egyébként párom, és neki sem, másfajta oka van.

7# igen ő is tudja és érzi, rajtam is. Én egyszer azóta mondtam neki válaszként hogy nekünk ezt nem szabad... De ettől függetlenül mindketten érezzük.

Azóta egyébként nem tolakodó, nem említi meg. Csak van egy-egy megjegyzés és pillantás amikor tudjuk mi van a levegőben. És természetesen nekem is imponál a dolog... és jó érzés hogy akar. De ő is tudja egyébként hogy nekünk nem szabad, ezzel tisztában van, szóval nem tudom hogy zöld útnak fogja-e venni.

2023. okt. 5. 10:42
 9/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem szemét dolog húzni mások agyát és utána kibodni, mint egy használt zsebkendőt. Erre van egy találó fogalom: szűzk.rva
2023. okt. 5. 10:45
 10/19 A kérdező kommentje:
Irtam hogy ő is tudja hogy nem lehet köztünk semmi, mondtam is neki, de egyébkent magáról is tudja, szóval nem hiszem hogy kidobnám ezzel mint egy használt zsepit
2023. okt. 5. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!