Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem miért volt olyan szemét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért volt olyan szemét, az uj barárnőjével meg tök normális?

Figyelt kérdés
Volt egy srác. 1 honapot voltunk együtt. Nos ő vele remgeteg probléma volt. Sokat ivott és ritkán jött hozzám. Soha nem feküdtünk le egymással és ugy voltunk ez alatt az 1 honap latta hogy szakitottunk összejöttünk aztán megint szalitottunk. Az miatt mert neki fontossabak voltak a haverok meg a pia. De utánna meg eljött hozzám könyörögni hogy bocsássak meg neki.. Ezt 2 alkalommal tette meg még végül véglegesen szakitottam vele. De amikor velem volt tök jól elvoltunk. Azért nem feküdtünk le soha egymással mert én nem szerettem volna de ő elfogadta hogy nem állok rá készen. Meg amugy ha a haverjaival volt ignorált renddesen. 4 oránként irt vissza. Szerelmesnek nem voltam belé szerelmes. Mert szerintem ahoz kell azért idő. Meg szemét volt velem. Mikor végleg szakitottam vele 1 honapig próbált vissza kapni de nem hagytam.. Ez 6 honapja volt. Most meg öszejött egy másik lánnyal és vele minden happy.. Naponta 1 2 közös képet kirknak. Rendesen oda jár a lányhoz... Onnan tudom hogy ismerem azt a lányt és van egy közös barárunk. Velem 1 közös képet nem rakott ki. Nem értem hogy azzal a lánnyal mivel jobb neki. Csak elég rosazul esik hogy velem milEn volt. Azzal a lánnyal meg teljesen máshogy bánik.
2023. jan. 22. 16:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt is hozzá irok hogy egy héten 2 szer jött hozzám és 4-5 orát volt
2023. jan. 22. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes, vagy rajong érte.
2023. jan. 22. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amiben ti voltatok, az nem nevezhető kapcsolatnak. Ennél nem nehéz jobbat össze hoznia.
2023. jan. 22. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Lehet lakást biztosit mos főz rá, ilyesmik
2023. jan. 22. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Gondolom a másik lány szexel vele.

Mivel te nem akartad így nem lehet összehasonlítani a kapcsolatotokat.

Ha szexeltetek volna ti is, akkor lehet más lett volna az egész.

2023. jan. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!