Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális amit anyum művel? N
Nem normális. Mert oké lehet mondani, hogy az ő lakása és nem is kéne beengednie. De ha már megengedi hogy ott lakjon, akkor kopogjon. Én anyám sem kopogott amúgy, az egy dolog, hogy akkor nem, amikor egyedül voltam a szobámban, de akkor sem, ha az exem ott volt (16-17 éves voltam). Megkértem, hogy kopogjon, de azt mondta, hogy "ne akkor dugjatok, amikor itthon vagyok"... Mert amúgy csak akkor zavarja az embert ha szexel... :D Főleg, hogy ha valakik nem élnek együtt, vagy nem kettesben, akkor minden alkalmat ki akarnak használni szexre, mert lehet, hogy a következő egy hónapban nem tudnak lakásban talizni pl. Tökre féltem később hazahozni az aktuális barátomat amikor már 20 éves voltam, de akkor szerencsére már nem csinálta. De nem miattam, csak lehet magától rájött, hogy nem kéne.
Az a baj, hogy nem biztos, hogy bárhogy is rá tudod venni erre. Esetleg saját költségen a wc re tehettek zárat. Összeköltözni kettesben külön lakásba mikor tudnátok kb?
Nem lehet magára zárni a mosdót, WC-t, szobát, vagy mi? :D
Mindegy, gyereknek tart mindkettőtöket, vagy tetszik neki a pasid.
Helyedben vagy mondanám a pasimnak, hogy költözzön el, vagy én költöznék hozzá, mert ez abnormális dolog, amit csinál.
És nem lesz jó vége, a párodnak tele lesz a hocipoje és elhagy téged, vagy ha nem, akkor elkoltozik és lehet nem lesz olyan a kapcsolat mint volt anyádat kivéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!