Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20 éves generációból(20-29) sokkal többen fogják leélni az életüket szingliként?
"Milyen logika alapján mondjuk azt, hogy egyforma a selejtek száma?"
Megfigyelés alapján.
„Már a házasság sem divat”
Én nem 29 vagyok, hanem 35 remélem senki nem kövez meg.
Pont tegnap mesélte el egy idősebb munkatársam, hogy a házasság hogyan tette teljese tönkre az életét.
Elúszott a háza, a kocsija meg több millió ft pénze.
És ö nevelhetett egyedül 4 gyereket.
14 bírósági tárgyalása volt az ex nejével. Ma ö 46 éves.
És ilyen történetből vagy a másik megkopasztos verzióból annyit hallottam, hogy tele a padlás.
Köszönöm de én nekem ez nem hiányzik.
Nem azért dolgoztam ki a belem mire lett egy saját házam fullra berendezve, hogy megjelenjen valami aranyásó aki lenyúlja mint a munkatársamért.
Még soha egy növel nem találkoztam aki rendelkezett volna saját ingatlannal. Diplomája vagy valami alávető nyelvtudása sem volt egyiknek sem. Jópárnak fogalma sem volt a világról.
De komolyan az elvárásaik olyanok hogy megszédülsz. Csak nem értem hogy mire ?
Külön kedvencem volt az egyik olyan pultos csaj aki szerint én értelmi fogyatékos vagyok.
De neki csak 8 osztálya van és 3 különböző férfitől van 3 gyereke. A harmadiknál úgy be volt állva hogy azt sem tudja kivel csinálta.
Szóval köszönöm inkább élek továbbra is csak egyedül.
Rengeteg ember van, aki nem akar már társadalmi elvárások szerint élni.
Értsd gyerek és házasság.
Ez egyébként nem csak Magyarba van igy. Voltam kint Németországba, Svájcba és Olaszországban is.
Ez a jelenség ott is jellemző.
Ma már ahogy én látom az emberek magukra költik a pénzüket, utazgatnak, van valami hobbijuk… Nem akarnak elköteleződni mert minek ?
Az én szüleim is konkrétan utálták egymást. Ez egy értelmetlen és felesleges dolog.
A testi részét meglehet oldani.
Egyébként meg kinek mi köze van a más életéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!