Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves lány, illetve 28 éves pasi között miért nem működhet a dolog?
Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 13:51
1/10 anonim válasza:
Miért ne működhetne? Pont ennyi idősek voltunk a párommal, amikor megismerkedtünk és összejöttünk. Szerintem ez ideális korkülönbség, legalábbis nálunk teljesen, azóta is boldog pár (és már család) vagyunk.
2/10 A kérdező kommentje:
A környezet szerint nem, túl öreg vagyok
2023. aug. 19. 13:56
3/10 anonim válasza:
Kit érdekel a környezet? Ketten kelletek egy kapcsolathoz.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát a lány szülei ellenzik
2023. aug. 19. 14:06
5/10 anonim válasza:
28 évesen szerintem elég gyerekes, hogy környezeted véleményére hagyatkozol mi tesz téged boldoggá. Lehet ezért nem illetek össze és nem a kor miatt.
6/10 anonim válasza:
A lány éppen kinőtt a gyerekkorból. Te viszont elvileg már jóval érettebb vagy. Lehet ők is így gondolkodnak. 🤷♀️
7/10 anonim válasza:
Itt az a kérdés, hogy a lány mennyire komoly, valamint hogy te mennyire lennél hajlandó gondját viselni, mik a távlati terveitek.Mert azért egy 28 éves férfitől elvárható, hogy többet tegyen a kapcsolatba, mint a 20 éves párja.
Ha a lány gyerekes, meg te is az vagy, akkor tényleg nem sok értelme van csak dugogatni odajárnod a lányos házba.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet koromhoz képest éretlen vagyok talán, eddig egy komoly kapcsolatom sem volt. Talán ő lesz a megfelelő...
2023. aug. 19. 14:34
9/10 anonim válasza:
#8 Nem a komoly kapcsolat adja az érettséget, hanem hogy hol tartasz az életben, milyen a hozzáállásod.
10/10 A kérdező kommentje:
Sehol sem, jelenleg szülőkkel élek március óta, de most fogok menni újra külön albérletbe. Nincs megtakarításom, se autóm, semmi
2023. aug. 19. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!