Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 20 éves generációból(20-29) sokkal többen fogják leélni az életüket szingliként?
12
Ugyanennyi a selejt nő és ezt nőként mondom.
"Ezt kifjethetnéd.."
Nincs semmi bizonyíték arra, hogy ugyanannyi selejt van nőből, mint férfiból. És ezzel nem azt mondom, hogy több van férfiból! Csak azt, hogy a semmire van alapozva. Érzelmi dolog.
Statisztikákkal lehet bizonyítani, hogy a bíróságok gyermekelhelyezésnél az anyákat favorizálják, néha még akkor, ha nem kéne. Az erőszakos bűncselekmények többségét férfiak követik el. Jólesne mindenki lelkének, ha ezek 50-50-re jönnének ki, de nem így van.
Milyen logika alapján mondjuk azt, hogy egyforma a selejtek száma? Ráadásul úgy, hogy többségében heteroként csak az egyik nemet nézzük párkapcsolati szempontból. Egy biszex, aki egyformán randizik mindkét nemből emberekkel, már pontosabb képet tudna adni.
De ez olyan, mintha azt mondanám, ugyanannyi vicces nő van, mint vicces férfi. Mire alapozom ezt? Semmire. Jólesne a lelkemnek, ha így lenne. De a humor, pont ahogy a selejtesség, egy szubjektív dolog.
Mitől lesz valaki selejt? Engem hívtak selejtnek többször is, mert nem akarok gyereket. Nem számít az, hogy mennyire vagyok jó ember vagy mennyire próbálok az lenni, van, aki ennyi miatt selejtnek tart. Aki nem akar gyereket, az nem tart selejtnek. És van olyan is, aki akar gyereket, de nem tart selejtnek, csak érti, hogy nem illünk össze.
Tudod, mennyi apró dolog van, ami miatt egyből selejt vagy más szemében? Gondolj bele, te kire használod/használnád a selejt szót. Én arra, aki gyerekeket/felnőtteket erőszakol, nyilvánosan lövöldöz. Vannak olyan nők és férfiak, akik selejtnek tartanak valakit, mert az kövér.
Megismétlem magam, hogy engem nem érdekel, hogy melyik nemből van több selejt (ha nőből, az nekem hetero nőként kedvező), engem az zavar, hogy a selejt szó nincs meghatározva, szubjektív dolog, és érzelmi alapon akarjuk azt, hogy egyenlő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!