Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden kapcsolat ellaposodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolat ellaposodik egy idő után?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt érzem, hogy unom a barátomat. 3 éve vagyunk együtt, és heti 1-2 napot töltünk együtt, tehát azt sem lehet mondani, hogy együtt élünk, és mindennap együtt vagyunk.

Ha megyünk valahova kirándulni azt is unom vele, ha itthon vagyunk azt is.

Ha nálunk vagyunk, vagy nála, akkor csak a tv adásokat nézzük, se egy filmet nem nézne meg velem, se nem társasozna, se semmi, bár ötletem sincs mit lehetne csinálni akkor, ha nem megyünk sehova.

Szex után kicsit hozzám bújik, de ennyi, utána van úgy a telefont nyomja, nem is nagyon beszélgetünk. Gyakran megölel, hozzám bújik, de ez nekem kevés.

Ha megyünk valahova nagy ritkán, akkor én úgy érzem azt sem élvezi velem, Állandóan csak a hobbijáról tud beszélni, vagy saját magáról, hogy vele mi történt. Nyáron is vágytam volna legalább 3 napra nyaralni, még ha nem is túl messzire, vagy strandolni, de őket ezek nem érdeklik. Azt mondja nézzem a tv-ben a nyaraló helyeket, és ennyi.

2023. szept. 27. 22:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem. Mi 8 éve vagyunk együtt, ugyan tényleg volt néhány hullámvölgy, de nem laposodott el a dolog, pedig szinte az elejétől együtt élünk
2023. szept. 27. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem egyezik az érdeklődési körötök.
2023. szept. 27. 22:17
 3/18 anonim válasza:
100%

A fenti kérdésre a válasz: nem.

Nem minden kapcsolat. De van, akinél igen. A leírtak alapján javaslom beszélj erről a barátoddal. Adj neki egy kis időt, és ha nincs változás, akkor ennek a kapcsolatnak vége.

2023. szept. 27. 22:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy többször beszéltem már vele erről, de nincs változás, sőt ő semmi problémát nem lát a kapcsolatunkban, és meg is volt sértődve, mikor őszintén elmondtam neki, hogy unalmasnak érzem a kapcsolatunkat. Nem hogy kis időre változtatna, de semennyire sem.
2023. szept. 27. 22:32
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés?

Vége a kapcsolatnak.

És nem, egy normális egészséges párkapcsolat nem ilyen. Keress egy másik barátot, ebből a langyosból meg szállj ki, mert ez csak rosszabb lesz és az idődet vesztegeted

2023. szept. 27. 22:38
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden kapcsolat laposodik el, a mi kapcsolatunk 40 év házasság után sem laposodott el, imádok együtt lenni a férjemmel.

Én nem ismerem azt az érzést, amiről írsz, el sem tudom képzelni, hogy lehet valakinek unalmas a szerelme.

2023. szept. 27. 22:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden kapcsolat laposodik el, nem törvényszerű, persze kell is bele rakni energiát mindkét félnek.

Nálatok se feltétlen az ellaposodást mondanám fő problémának, az inkább csak következmény. Fő problémákat valahol ott keresnék amiről a 4# válaszodban írsz. Hogy szerinte nincs gond, és ha te felhozod hogy mégis akkor megsértődik. És hogy nem hajlandó tenni semmit a másikért. Ismerem ezt a viselkedéstípust, semmi jó nem származik belőle, főleg hosszútávon.

2023. szept. 27. 23:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ahhoz nagyon olyan társat kell találni és tenni érte keményen.
2023. szept. 27. 23:20
 9/18 anonim válasza:
100%
Inkább egyedül éljen az ember, mint egy ilyen kapcsolatban, amiről írsz.
2023. szept. 27. 23:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs közös témátok, unsz vele lenni.. Őszintén akkor hogyan szerettél bele? Totál ellentétnek tűntök, akik sajnos nem tudják megbeszélni a problémákat és közös nevezőre jutni.

Megkérdezném, hogy szerinte mi a jó párkapcsolat. Mert a tiétek egy baráti/lakótársi viszonynak tűnik max.

2023. szept. 28. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!