Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden kapcsolat ellaposodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolat ellaposodik egy idő után?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt érzem, hogy unom a barátomat. 3 éve vagyunk együtt, és heti 1-2 napot töltünk együtt, tehát azt sem lehet mondani, hogy együtt élünk, és mindennap együtt vagyunk.

Ha megyünk valahova kirándulni azt is unom vele, ha itthon vagyunk azt is.

Ha nálunk vagyunk, vagy nála, akkor csak a tv adásokat nézzük, se egy filmet nem nézne meg velem, se nem társasozna, se semmi, bár ötletem sincs mit lehetne csinálni akkor, ha nem megyünk sehova.

Szex után kicsit hozzám bújik, de ennyi, utána van úgy a telefont nyomja, nem is nagyon beszélgetünk. Gyakran megölel, hozzám bújik, de ez nekem kevés.

Ha megyünk valahova nagy ritkán, akkor én úgy érzem azt sem élvezi velem, Állandóan csak a hobbijáról tud beszélni, vagy saját magáról, hogy vele mi történt. Nyáron is vágytam volna legalább 3 napra nyaralni, még ha nem is túl messzire, vagy strandolni, de őket ezek nem érdeklik. Azt mondja nézzem a tv-ben a nyaraló helyeket, és ennyi.

2023. szept. 27. 22:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű, valóban.

Az viszont talán elgondolkodtató, hogy ha nincs a kapcsolatban fejlődés, akkor igen: nagyobb a valószínűsége, hogy ellaposodik, mert nincs perspektíva, közös cél stb.

A leírásod alapján én ez utóbbit gondolnám: 3 éve vagytok együtt (bár nem írtad, mennyi idősek vagytok, talán nem tinik…), se egy összeköltözés, se egy eljegyzés, semmi… bepunnyadt ez az egész, mert nincs benne haladás (már ha ez lenne mindkettőtök vágya, célja).

2023. szept. 28. 07:23
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Soha eletemben nem volt még lapos kapcsolatom att se tudom az milyen.
2023. szept. 28. 07:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted=unod..
2023. szept. 28. 08:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Én összeakartam költözni olyan 1 ev után, de ő mindig a kifogást kereste, hogy albérletre pl. ő nem ad ki pénzt. Huszonévesek vagyunk. Eljegyzésre azt mondta olyan 2 hónap múlva készül megkérni a kezem
2023. szept. 28. 11:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Így akarsz házasodni majd?

Nem vagy túl értelmes

2023. szept. 28. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá ne menj olyanhoz, akivel nem illetek össze! Keress olyan srácot ako szintén aktív, vele alap dolgokban sem egyezik a felfogásotok.
2023. szept. 28. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem most gondold át, hogy mit akarsz tőle, ne várd meg, hogy tényleg megkérje a kezed. Felesleges igent mondanod, és felesleges esetleg össze is házasodni, ha utána 1 év múlva kiadod az útját. Előzd meg: vagy beszéljétek meg, hogy változtattok, vagy mondd neki, hogy részedről ez nem megy tovább.
2023. szept. 28. 15:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Általában az esetek 85%-ban igen: megszokottá válnak a felek.
2023. szept. 28. 18:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!