Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus exen, hogy lehet bosszút állni?
Figyelt kérdés
Az élet jobban bejött neki, mint nekem, 4 hónap járás után az utánam következő nővel már besikerült a gyerek, és rögtön össze is házasodtak, és viszonylag hamar össze össze is tudtak költözni egy saját házba. Ráadásul az exemnek, még jobb munkahelye is lett, mint amilyen nekem van.2023. szept. 27. 16:12
1/15 anonim válasza:
Tegyél te is, hogy neked is jobb legyen.
2/15 anonim válasza:
Miert akarsz rajta bosszut allni? Orulj, hogy megszabadultal tole, latszolag neki is nagy problemaja volt veled, ha utanad varazsutesre kb. minden osszejott neki az eletben.
3/15 anonim válasza:
Tedd össze a két kezed, hogy vége.
4/15 anonim válasza:
Ha nárci, akkor az új nőjének most elég pokol lehet.
5/15 anonim válasza:
Ez nem vezet semmi jóra. Ha bosszút akarsz állni, akkor még nem dolgoztad fel, nem tetted magad túl rajta. Dolgozz ezen. Tudom nem könnyű. Nekem nárcisztikus nővel volt egy kapcsolatom, brutális...
6/15 anonim válasza:
Be kell kenni kutya szarral a kilincset xd
7/15 anonim válasza:
ugy tudnal a legjobban "bosszut" allni, ha elmennel egy szakihoz es beszelnel ezekrol a dolgaidrol, mert
1) nem vagy meg tul rajta
2) mi a faxt erdekel, hogy neki milyen elete van?
ha valoban narci volt, orulj, h megszabadultal tole.
en nalad is latok problemakat, amik megoldasra varnak.
8/15 anonim válasza:
Ezen megnyilvánulásod után, inkább te vagy a narci? Nem gondolod?
9/15 anonim válasza:
Ha nsrci akkor csak magát szívatja a családosdival. Az ilyenek nem boldogok a párjukkal családdal hanem megvetik a nőjüket is meg a kölyküket is.
10/15 anonim válasza:
Honnan gondolod hogy nárcisztikus? Ahhoz egy csomó kritériumnak kellene teljesülnie.
Ha a nőn keresztül jött az új munka, meg az ő vagyonából lett a ház, akkor örülj hogy neked nem kell finanszíroznod a pasit. Hát igen, egy nárcisztikus luxus, csak a tehetősekre megy, le is húzza őket, ott se lesz tartós boldogság.
Hagyjad inkább, örülj hogy ennyivel megúsztad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!