Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek egy olyan pasival, aki részmunkaidőben chatszexel pénzért?

Figyelt kérdés
Chat operátor a munka neve, viszont jórészt chatszex. Magát nőnek kiadva kell mindenféle dolgot írnia pasiknak, hogy otthagyják az oldalnál a pénzüket. Persze képet meg videót nem kell küldeni, anonim marad. Ez nálatok kizáró ok lenne?
2023. szept. 27. 06:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, összejönnék ilyen pasival
Nem jönnék össze ilyen pasival
20 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Eléggé túlsúlyba kerültek a nemek. Mi az oka? Végülis nem mutogatja magát senkinek, csak írogat chaten.
2023. szept. 27. 07:29
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Mert valahol szerintem ez függőséget okozhat. Tegyük fel, hogy ha ketten keresünk és együtt is élhetünk, nincs szüksége ilyesmire. Kétlem, hogy abbahagyná. Nem vagyok abban sem biztos, hogy a szexuális életünket ez pozitív módon befolyásolná. Valahogy nem tudom elképzelni, hogyan lehet ezt egészséges mederben tartani, pedig én aztán elég laza felfogású vagyok, de ez valahogy mégsem tetszik.
2023. szept. 27. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Én igazából az indokra lennék kíváncsi. Mármint, ki az aki egy ilyen munkát választana önként? Gondolom a fizetés nem olyan nagyvonalú, hogy megérje idegenek szükségleteit kielégitenie napi 8 órában. Ezért felmerül a kérdés, hogy annak aki ezt csinálja van valami furcsa fétise? Ebbe belegondolni pedig számomra több mint meredek.
2023. szept. 27. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem erre csak bi hajlamúak kèpesek. nekem nem kéne ilyen.
2023. szept. 27. 08:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez nem 8 órás munka, teljesítményért fizetnek, minden üzenet kb 25 forint, euró árfolyamtól függően, ez csak fizetéskiegészítés neki.
2023. szept. 27. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Melyik ez az oldal? 🤣
2023. szept. 27. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2. Függőséget? A munka? Mivan???
2023. szept. 27. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!