Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljük meg, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljük meg, hogy ne bántva érezze magát?

Figyelt kérdés

Én egy olyan családban nőttem fel ahol nem volt lelkileg megértés vagy nagy beszélgetések hogy kivel mi történt. A kötelék erős de nem érzelmi alapon. Sosem törődtek azzal hogy te mit szeretnél és tenne boldoggá legbelül.

Így léptem be a párkapcsolatomba is, míg barátnőm nem ilyen háttérrel. Viszont emiatt sok dolog " a szonyeg alatt maradt", noha próbáltam egy időben elmondani, de vagy nem ment át a mondandóm, vagy belefáradtam és hagytam. Hangos veszekedés sosem volt, így élünk 5éve már.

Kb 7 8 hónapja próbálom helyre tenni magam és megtudni ki vagyok, mit akarok ÉN. Minden oldalról, akár kapcsolati akár munka.

Sok dolgot olvasok és hallgatok amik hatására rájottem olyan dologra akit eddig nem tudtam hogy fontos nekem a társamban.

Ezeket hogy tudnám elmondani neki hogy ne érezze bántva magát vagy átverve?

2023. szept. 26. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Kinyitod a szádat?
2023. szept. 26. 09:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáld úgy mondani, hogy érezze, hogy bánt a dolog és szeretnél rajta változtatni. Tehát beszélj egy kicsit az érzéseidről is. A többi kb nem számít, csak legyél egy kicsit asszertív, de lényegében ugyanazt mondd neki, mint amit ide leírtál.
2023. szept. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!