Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen trükköt vessek be, hogy észrevegyen, ötlet, hogy beszéljünk?
Van egy pasi, aki tetszik, de le se pottyant engem, pontosabban más nőkkel sem foglalkozik. Szerintem elvan a maga kis világában. A lényeg, hogy közterületen szoktam látni, valszeg ő is ismer látásból.
Tudom, oda kéne mennem, de annyira sz@r érzés, ha lepattintanak, ha esetleg van valakije vagy homár, avagy asszex, stb.
Ez a srác egyébként nem nagyon tartja a szemkontaktust senkivel, főleg csajokkal nem, velem se. Aféle különc egyednek tunik.
Szóval nem akarom, hogy levágja, hogy bejön nekem, ha lenne valami jó ötlet, hogy mit mondjak neki, hogy kapcsolatba tudjak lépni vele. Onnan talán már menne.
Hiába nézegettem az édest, de nagyon magába szállt.
Le kell ejteni valamit, vagy el kell botlani.
Ő fölveszi, fölsegít és akkor egy nagyot mosolyoghatsz és megköszönheted neki.
Utána már mindig mosolyoghatsz rá és köszönhetsz neki, megkérdezheted, hogy érzi magát.
Még valamit írnék erről, de csak magánban. Dobj rám pár sort, ha kíváncsi vagy a plusz ötletre.
5-ös, azért jó, hogy őszinte vagy, hehe.
Valahogy túlteszem magam rajtad. 😃
Jöhet még ötlet 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!