Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen trükköt vessek be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen trükköt vessek be, hogy észrevegyen, ötlet, hogy beszéljünk?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki tetszik, de le se pottyant engem, pontosabban más nőkkel sem foglalkozik. Szerintem elvan a maga kis világában. A lényeg, hogy közterületen szoktam látni, valszeg ő is ismer látásból.

Tudom, oda kéne mennem, de annyira sz@r érzés, ha lepattintanak, ha esetleg van valakije vagy homár, avagy asszex, stb.

Ez a srác egyébként nem nagyon tartja a szemkontaktust senkivel, főleg csajokkal nem, velem se. Aféle különc egyednek tunik.

Szóval nem akarom, hogy levágja, hogy bejön nekem, ha lenne valami jó ötlet, hogy mit mondjak neki, hogy kapcsolatba tudjak lépni vele. Onnan talán már menne.

Hiába nézegettem az édest, de nagyon magába szállt.

2016. júl. 12. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Gyere oda hozzáM, nem lesz semmi baj. Nem vagyok meleg, csajom sincs.
2016. júl. 12. 16:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Avagy az utolsó mondatból kimaradt, hogy nem jött be a stírölés. Észre sem vette, max talán az elején, de én elszúrtam
2016. júl. 12. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Le kell ejteni valamit, vagy el kell botlani.

Ő fölveszi, fölsegít és akkor egy nagyot mosolyoghatsz és megköszönheted neki.

Utána már mindig mosolyoghatsz rá és köszönhetsz neki, megkérdezheted, hogy érzi magát.

Még valamit írnék erről, de csak magánban. Dobj rám pár sort, ha kíváncsi vagy a plusz ötletre.

2016. júl. 12. 16:34
 4/7 Titusztitusz ***** válasza:
73%
Amennyiben tudod jól hogy merre és mikor szokott mászkálni ez az ürge,akkor tedd a következőt:Legelőszöris csípd ki magad ahogy csak tudod,aztán igyekezz mindig a megadott helyen és időben lófrászni olyankor,amikor az ürge is arra jár...Aztán LÁTVÁNYOSAN RAJONGÓ TEKINTETTEL KEZD EL BÁMULNI MINNÉL GYAKRABBAN,ÉS AHÁNYSZOR CSAK MÓDOD VAN RÁ,annyiszor öltsd fel a legragyogóbb mosolyodat,és köszönj rá mindig nagy nyájasan,és hangosan... EBBÖL AZ ÜRGÉNEK ÉRTENIE KELL MINDENKÉPPEN...Ha mégsem ért,akkor nincs mit tenni,hagyd a fenébe...Ez esetben ugyanis vagy van valakije, vagy homár,vagy nem jössz be neki...
2016. júl. 12. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem foglalkozok veled, mert egy nagyon aranyos lány vagy, aki egyébként bejön, viszont én kizárólag érzelem mentes szexkapcsolatot vagyok hajlandó fenntartani és úgy érzem te ettől többet szeretnél, nem szeretnélek bántani :*
2016. júl. 12. 16:52
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös, azért jó, hogy őszinte vagy, hehe.

Valahogy túlteszem magam rajtad. 😃

Jöhet még ötlet 😃

2016. júl. 12. 16:58
 7/7 anonim válasza:
Mi lett végül?
2024. jan. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!