Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi az oka annak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi az oka annak, hogy a fizikai munkások körében jóval népszerűbbek a molettebb nők? Ötlet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 07:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

szeretik a husit :D egy fizikai munkásnak jóval komolyabb izmai vannak, mint egy kigyúrt izompacsirtának és egy olyan mint a kocsiban a biztonsági öv :P védelmet nyújt :P csak itt a lányoknak :)

23F

2016. júl. 6. 08:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggés.
2016. júl. 6. 08:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Molett nő vagyok, de ez még sose tűnt fel.

Akinek ez az alkat tetszik, az inkább ösztönös, mondhatni genetikailag kódolt.

Inkább az tűnt fel, hogy a fiatalabb fiúk nem vállalják fel, hogy nekik a molett csajok tetszenek. Mit szólnak a haverok...? Sokan próbálkoznak inkább azzal, hogy szexelnek egy duci csajjal, meg van vékony barátnő a kirakatban, akivel meg lehet jelenni.

Idősebb, érettebb korban tojnak bele, mit gondolnak a haverok, és fel is vállalják, hogy nekik a molett formák jönnek be.

Talán hasonló megfelelési kényszer állhat a háttérben, már feltéve, hogy van bármiféle igazságalapja a kérdésnek.

2016. júl. 6. 08:33
 4/13 A kérdező kommentje:

3, igen, biztosan van aki a környezete miatt nem vállalja fel.

A "fizikai munkás - molett nő" jelenség nem tudom mennyire jellemző máshol, de ahol én lakom ott ez gyakori. Persze más munkakörűeknek is van molett feleségük, de azok jellemzően a házasságban lettek kövérek. tehát nem úgy ismerték meg őket. A fizikai munkásoknál viszont azt tapasztaltam, hogy az ismerkedési fázisban is szeretik a molettebb nőket.

2016. júl. 6. 08:39
 5/13 anonim ***** válasza:

szerintem hülye felfogása van a mai fiataloknak, hogy a haverok miatt nem jön össze valaki molett lánnyal/nővel...

ha tetszik neki, akkor vállalja fel...én is fiatal vagyok, nekem mindig is inkább a teltebb alak jött be, sok haveromtól kaptam is az ívet, de csak hülyéskedés szintjén...és azért messze nem sértőket!

ha valaki molett lány mellett lenne boldog jöjjön össze vele...

23F

2016. júl. 6. 09:15
 6/13 anonim ***** válasza:

A fizikai részét tekintve: lehet abból indulnak még ki, hogy az ilyen alkatú nő biztosan jól tud főzni és mint tudjuk az ő munkájuk elég jelentős energiabevitelt kíván. (Vegetáriánus nő mellett valószínűleg egy szalvétát nem bírnának felemelni.)

A pszichológiai részét nézve még szerintem az is lehet, hogy ez a munka eléggé férfiassá teszi a férfit (tényleg nagyon izmosít), így ennek ellentétjeként ők gondolom egy nőiesebb alkatú hölgyet szeretnének.

Plusz még ők szerintem szeretik a hagyományos férfi-női szerepeket (férfi csinálja a nehéz fizikai munkát, nő a családdal, otthonnal meg gyerekneveléssel foglalkozik) és egy ilyen külsejű nő inkább ezt sugározza.

2016. júl. 6. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:
az ilyen nők nem a fakanalat fogdossák, hidd el nekem :) Azért olyan népszerűek :) a pasiknak meg mindegy csak mindent engedjen.
2016. júl. 6. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem vettem észre.
2016. szept. 2. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Mert más lehetőségük egyáltalán nincsen,be kell érjék egy nem piacképes férfival.

És a pasi se kelendő ezért egy elhízott nő jó lesz neki alapon,néha szexelnek,néha napján.

Igaz lapos lesz a kapcsolat mert az asszony még behízik,de a férfinek el kell tűrnie,mivel semmi lehetősége nincsen.

2016. szept. 2. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű, ők fáradtabbak, nincs annyi idejük mint másoknak.

Ezert még nem nagyon dőltek be a médiának. Kicsit szétnézel,mennyi iparág van, akik abból élnek, hogy legyél vékony, legyél fitt, vegyél ilyen.olyan étrendkiegészítőt, otthoni sportkütyüket, és sorolni lehetne estig. Ezek a dolgok, valahol, valakiknek, igen komoly pénzeket jelentenek. Voltak már botrányok is. Egyes ruhaszalonok bemutatóin, már gyakorlatilag, csak anorexiások mutathatták be a ruhákat.

Különben, nézzél szét festmények között. Döntően, férfiak festették a szépségideált. Vagy is, a férfiak természetes ízlését tükrözi. Meg nézed, olyan vékony nők, mint most, soha nem volt ideális nő.

A melósok még nincsenek annyira a média és fogyasztói társadalom hatása alatt. Igaz, nem is ők a célcsoport. Ők, jól el vannak 10-20 kiló plusszal, a mai trendtől eltérően.

2016. szept. 2. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!