Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi az oka annak, hogy a fizikai munkások körében jóval népszerűbbek a molettebb nők? Ötlet?
szeretik a husit :D egy fizikai munkásnak jóval komolyabb izmai vannak, mint egy kigyúrt izompacsirtának és egy olyan mint a kocsiban a biztonsági öv :P védelmet nyújt :P csak itt a lányoknak :)
23F
Molett nő vagyok, de ez még sose tűnt fel.
Akinek ez az alkat tetszik, az inkább ösztönös, mondhatni genetikailag kódolt.
Inkább az tűnt fel, hogy a fiatalabb fiúk nem vállalják fel, hogy nekik a molett csajok tetszenek. Mit szólnak a haverok...? Sokan próbálkoznak inkább azzal, hogy szexelnek egy duci csajjal, meg van vékony barátnő a kirakatban, akivel meg lehet jelenni.
Idősebb, érettebb korban tojnak bele, mit gondolnak a haverok, és fel is vállalják, hogy nekik a molett formák jönnek be.
Talán hasonló megfelelési kényszer állhat a háttérben, már feltéve, hogy van bármiféle igazságalapja a kérdésnek.
3, igen, biztosan van aki a környezete miatt nem vállalja fel.
A "fizikai munkás - molett nő" jelenség nem tudom mennyire jellemző máshol, de ahol én lakom ott ez gyakori. Persze más munkakörűeknek is van molett feleségük, de azok jellemzően a házasságban lettek kövérek. tehát nem úgy ismerték meg őket. A fizikai munkásoknál viszont azt tapasztaltam, hogy az ismerkedési fázisban is szeretik a molettebb nőket.
szerintem hülye felfogása van a mai fiataloknak, hogy a haverok miatt nem jön össze valaki molett lánnyal/nővel...
ha tetszik neki, akkor vállalja fel...én is fiatal vagyok, nekem mindig is inkább a teltebb alak jött be, sok haveromtól kaptam is az ívet, de csak hülyéskedés szintjén...és azért messze nem sértőket!
ha valaki molett lány mellett lenne boldog jöjjön össze vele...
23F
A fizikai részét tekintve: lehet abból indulnak még ki, hogy az ilyen alkatú nő biztosan jól tud főzni és mint tudjuk az ő munkájuk elég jelentős energiabevitelt kíván. (Vegetáriánus nő mellett valószínűleg egy szalvétát nem bírnának felemelni.)
A pszichológiai részét nézve még szerintem az is lehet, hogy ez a munka eléggé férfiassá teszi a férfit (tényleg nagyon izmosít), így ennek ellentétjeként ők gondolom egy nőiesebb alkatú hölgyet szeretnének.
Plusz még ők szerintem szeretik a hagyományos férfi-női szerepeket (férfi csinálja a nehéz fizikai munkát, nő a családdal, otthonnal meg gyerekneveléssel foglalkozik) és egy ilyen külsejű nő inkább ezt sugározza.
Mert más lehetőségük egyáltalán nincsen,be kell érjék egy nem piacképes férfival.
És a pasi se kelendő ezért egy elhízott nő jó lesz neki alapon,néha szexelnek,néha napján.
Igaz lapos lesz a kapcsolat mert az asszony még behízik,de a férfinek el kell tűrnie,mivel semmi lehetősége nincsen.
Egyszerű, ők fáradtabbak, nincs annyi idejük mint másoknak.
Ezert még nem nagyon dőltek be a médiának. Kicsit szétnézel,mennyi iparág van, akik abból élnek, hogy legyél vékony, legyél fitt, vegyél ilyen.olyan étrendkiegészítőt, otthoni sportkütyüket, és sorolni lehetne estig. Ezek a dolgok, valahol, valakiknek, igen komoly pénzeket jelentenek. Voltak már botrányok is. Egyes ruhaszalonok bemutatóin, már gyakorlatilag, csak anorexiások mutathatták be a ruhákat.
Különben, nézzél szét festmények között. Döntően, férfiak festették a szépségideált. Vagy is, a férfiak természetes ízlését tükrözi. Meg nézed, olyan vékony nők, mint most, soha nem volt ideális nő.
A melósok még nincsenek annyira a média és fogyasztói társadalom hatása alatt. Igaz, nem is ők a célcsoport. Ők, jól el vannak 10-20 kiló plusszal, a mai trendtől eltérően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!