Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány százaléka szereti a nem kövér de arányosan molettebb nőket?
Husisabb (nem kövér) nőként nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak 20-30%-ának nem jövök be, ők kimondottan csak a vékonyakra buknak.
Újabb 20-30% van, akik többféle nőtípusra buknak, soványtól az enyhén teltig minden jöhet. :)
Van szintén 20-30%, akiknek az "ideálja" vagyok, tehát kimondottan szeretik, ha van mit fogni egy nőn. (A párom is ilyen, világéletében az enyhén husis nőket nézte meg, rájuk maszturbált már tinikorában is).
És van kb. 2%, akiknek én túl sovány vagyok. :) (Komolyan volt dolgom ilyen férfiakkal, nekik 100 kilónál kezdődik a NŐ.)
Nekem értelemszerűen a harmadik csoport a legideálisabb, hiszen az esik jól, ha a párom nem csak elfogadja, hanem értékeli is azt, amilyen vagyok.
26,78%-ának jön be.
(amúgy hagyjuk már a husis kifejezést, aki kövér, az zsíros, nem husis, a hús az az izom, a zsírpárna nem hús)
"a nemiszerv alatt akkorra hely van hogy egy tehén beferne"
Te rohadtul beteg egy ember lehetsz! Nem véletlenül nem kellesz a kutyának sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!