Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hány százaléka szereti a nem kövér de arányosan molettebb nőket?

Figyelt kérdés
A férfiak hány százaléka szereti a nem kövér de arányosan molettebb nőket ? Kicsit segge kicsit melles, combos, kis ,,kapaszkodo" pocak.. Stb. .
2016. máj. 11. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező simán csak féltékeny a jó testű emberekre. Más nem tudom mi indokálná ezeket az agresszív kitöréseit.

Bámulatos hogy a kövér emberek milyen vicces eufémisztikus jelzőkkel tudják illetni a testüket, ezért álljon hát itt egy bálna - (egézséges)magyar szótár a gyakorin előforduló kifejezésekből:

"kicsit segges" = lottyadt, szottyadt kígyóuborka formájú ülőgumó

"kicsit melles" = lógó kannák, amelyek egymást verik hacsak be nem tűröd a cipőd mellé vagy át nem veted a válladon őket

"arányosan molett" = szélesebb mint amilyen magas; nem tudod melyik az eleje

"combos" = két tehén van a lába között, a nemiszerve alatt

"kerek", "husis", "mediterrán alkatú" (LOL) = nagyon kövér

"teltkarcsú", "combban picit erősebb" (ez a kedvencem) = az ajtón még épp kifér

"molett", "plus size" = már az ajtón se fér ki

"kapaszkodó pocak" = a mérleg számlapját már nem látja a hasi zsírtól

"bálna" = olyan kövér hogy a tűzoltók se hajlandóak lebontani a falat hogy kihozzák a lakásból, befolyásolja az árapályt és műholdakat térít le a pályájukról a tömegvonzása

"pici párna" = hájlerakat

"deszka" = olyan formás és egézséges ember akire a bálnák féltékenyek

2016. máj. 12. 09:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Te ténylegesen hülye vagy :) szerintem a ,,kerdezot" nem ismered, így nem tudom mi alapján álmodsz véleményt. A ,,kitoresem" azon alapul hogy az egyik választ adó olyan szavakkal illetett amit nem tudtam tolerálni. . Szinten mint te ! Nem a ,,jó testu" emberek a problémám, de azt azért te is és sokan belathatjak, hogy vannak olyan nok/lányok hogy annyira sovány, hogy az ember elgondolkozik rajta hogy vajon ezt csak a bőr fedi a csontot vagy vann alatta némi hús és zsír is.. nyilván nagyon sok szép VÉKONYAN lány van! De hogy kinek mi az ideál arra voltam kíváncsi. Sok vitát hallottam már erről a témáról. Vannak férfiak akik a 40kg kategóriát szeretik és vannak akik a KOVEREKET! Vannak akik a szőkék és vannak akik a barnák! Ezt remélem tudod értelmezni. A másik meg az hogy a nők nem tudom hány százaléka nincs megelégedve a testével, ha pl. 60kg szeretne lenni, de 65 akkor már kövernek érzi magát. Nekem semmi problémám nrm volt az alakommal soha sem. 64kg voltam mindig is. Aztán szültem és tény hogy feljött rám 5-7 kiló, de hidd el meg van az okes alkatom most is és a férjem sem panaszkodik. És hogy ez kinek sok kinek kevés azt döntse el mindenki saját maga. Persze én is szeretnék újra 64-65 kg lenni, nem is tagadon, mért akköt hazudnek. Úgy hogy szerintem ha nem ismered a másikat ne alkoss véleményt. Remélem akkot most már tisztázva van.
2016. máj. 12. 10:03
 13/20 anonim ***** válasza:

# 11/12 Időpont ma 09:32

Igen, ez annyira igaz, éljen a polkorrektség:)

Nekem amúgy a teltkarcsú a kedvenc kövér-szinonimám. Totális ellentmondás egy szóban:D

2016. máj. 12. 10:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez a "vita" kezd úgy kinézni, mintha a vegetáriánusok csapata odamenne a jóízűen húst falatozók asztalához, és hangosan szörnyülködnének, hogy "fúúj, hogy bírjátok ezt megenni". Attól, hogy valaki nem szereti a húst, másnak még jólesik!

Eszembe jutott egy eset. Társaságban ismerkedtem, és volt egy férfi, aki hangosan pocskondiázta a telt nőket, és istenítette a vékonyakat. (Megjegyzem, ez még azok számára is visszatetsző volt, akik maguk vékonyak, vagy a vékonyakhoz vonzódnak, mert szíve joga a vékonyságot preferálni, de ahhoz nincs joga senkinek, hogy a saját értékrendjét kötelezővé tegye mások számára.)

Telt-múlt az idő, a pasi nagyon megutáltatta magát, aztán elkezdett látványosan hajtani egy teltebb nőre. A nő többször visszautasította, a férfi viszont tovább hajtott rá. Idővel aztán kiderült, hogy a férfi korábban nagyon kövér volt és az elmúlt években fogyott le, kőkemény munkával, de az élete teljesen felfordult. Azt hitte, hogy ha lefogy, majd megkap vékony nőket, de nem így lett, mert a természete nem változott, ugyanolyan ellenszenves maradt, ezért a kutyának sem kellett. Ezért aztán keresett egy bűnbakot, és a kövér embereket kezdte el hibáztatni minden problémájáért. Ettől neki nem lett jobb, a társaságban lassan mindenkinek (a kövér nőknek is) lett párkapcsolata, ennek a pasinak viszont nem lett senkije: se kövér, se sovány.

Nekem amúgy is általános tapasztalatom, hogy csak a megkeseredett emberek gyűlölködnek látványosan, és sértegetnek másokat. Akinek rendben van az élete, az nem foglalkozik azzal, hogy mások hogyan élnek, kihez vonzódnak, hanem egyszerűen csak éli a saját, boldog életét.

2016. máj. 12. 10:22
 15/20 A kérdező kommentje:
És akkor ezzel megkoszonnem az utolsó kommentelonek! Teljesen igazad van !
2016. máj. 12. 10:53
 16/20 anonim ***** válasza:

#14 Én kérek elnézést, hogy a TB járulékom jelentős része az elhízáshoz köthető betegségek kezelésére megy el. A buszon sem szeretek nyomorogni a donnatonnák miatt. Normális méretű ruhát sem lehet már kapni mert az új átlag alapján készülnek és így bő rám a legtöbb. Szóval van hozzá közöm mert ezek a dolgok engem is érintenek.

A kérdező is még mindig totál offenzív, pedig ha már valaki kövér akkor legyen joviális mert az jobban illik hozzá. A megnyilvánulásai alapján simán lehet véleményt megfogalmazni; én se problémázok azon hogy lehülyézett egyetlen hozzászólásom alapján, holott biztos nem rendelkezik elmeorvosi diplomával.

2016. máj. 12. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:
# 16: Enyhén telt nőkről volt szó. Ti kezdtétek el továbbszőni, hogy az biztos már a súlyosan elhízott kategória. Enyhén teltnek számít az én értelmezésemben a 42-46 ruhaméretig terjedő kategória (egyénfüggően természetesen). Ebben a kategóriában még bőven nem jellemzőek az elhízásból adódó betegségek. De ha már ennyire aggódsz a TB-n felhasználása miatt, akkor ugyanilyen erővel kipécézhetnéd a dohányzást, az alkoholizmust, vagy akár fröcsöghetnél a szoláriumozókra is, ugyanis az ő bőrrákjuk kezelését is a te TB-dből kell fedezni...
2016. máj. 12. 11:03
 18/20 A kérdező kommentje:
A kérdező atért hulyezett le, mert úgy viselkedsz! Még is hány éves vagy ? 17 ? Elkezdte osztani az észt arról hogy ha valaki úgy fogalmaz hogy pl. Húsos, melles .. Stb az alatt mit kellene érteni! Gondolkozz már egy kicsit. En kérdeztem valamit, amire Igen válaszokat vártam, de nem támadás! Olvasd el meg 10x a kérdést hogy még értsd! !!!!!@ nem a koverekeet kérdeztem, hanem az enyhén moletteket. !!!! Van különbség! Tenyleg nem szép ha egy nő 90kg felett van pláne ha meg alacsony is. De amúgy te most komolyan a TB miatt utálod a kövér noket/embereket ? Hát ne is haragudj... egyébként te valszinuleg férfi létedre nem lehetsz több 60kg szerintem, ha ennyire okoskodsz. Ne legyél ilyen !!! Így nem.lesz asszonyka soha! Hidd el a nőknek (normális noknekt) sem tetszik ha a női társait ocsarolod csak mert kövérek. . Kicsit gondolkozz el ezen !! Koszii
2016. máj. 12. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Én 170/72 kilóval enyhén teltnek tartom magam, de nem kövérnek. A súlyom a normál BMI-tartományban van, ruhaméretben is 42-es, ami még nem a "moletti" kategória.

Ezért őszintén szólva igen sértőnek érzem a minősítéseket. Szerencsére a párom imádja a kerek popsim, a combom, a kis pocim és ennek rendszeresen hangot is ad. :)

Ami a melleket illeti: roppant bántó a minősítés, ugyanis nekem történetesen azért ereszkedett meg a mellem, mert gyermeket szültem és szoptattam. Szülés előtt pontosan ugyanennyi volt a súlyom, és formás, kerek, telt cicijeim voltak, büszke is voltam rájuk. Aztán a terhesség és a szoptatás hazavágta... sajnálom nagyon, de úgy érzem, megérte, hiszen van egy csodálatos gyermekem, akit én táplálhattam önmagamból, és ha újrakezdhetném, akkor is ugyanígy csinálnám.

Lehet fröcsögni nyugodtan, mert amíg van olyan, aki szeret és elfogad úgy, ahogy vagyok, addig max. pillanatokra esik rosszul a minősítés, aztán az egész elmúlik, amikor hozzábújok a társamhoz, akin érzem és jelzi, hogy mennyire kívánatosnak tart, és máris elmúlik minden negatív érzésem. :)

2016. máj. 12. 12:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Erről ennyit! Egyébként a nő addig nő ameddig kívánják! Szerintem van aki megkívánja a 100-120 kg kategóriát is !
2016. máj. 12. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!