Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a fenébe, vagy beszéljük meg?
Csak szex és más semmi kapcsolatról van szó (előítéletekkel kíméljetek!).
Nagyon sokat beszélgettünk anno a neten, viszont amióta megtörtént a dolog napi 1-2 mondatot váltunk egymással, de nem miattam..
Leírta akkor, hogy nagyon jó volt velem, és én a szexben pici érzelmet is éreztem a részéről. Szex közben is és utána is nagyon erősen ölelt magához, nem tudom elmagyarázni, de érzelmesnek éreztem az egészet, amin még meg is lepődtem. Azóta mint aki tartja tőlem a távolságot, miközben én a beszélgetést sosem erőltetem. Ha nem írok neki, akkor mindig ő ír be. Nem tudom mire vélni. Gondoltam, hogy akkor hagyom a francba, nem fogok neki jelentkezni ha ilyen kínlódás az egész beszélgetés (megakad 2 mondat után), de ő minden nap ír legalább annyit, hogy hogy vagyok. Érezhet irántam valamit? Vagy már csak bebeszélem? Természetesen azért hianyzik a beszélgetésünk, viszont nem tudom, hogy erre rákérdezzek-e, hogy mi a baj? Miért ilyen furcsa? Szerintetek?
Mindenképp tisztázd vele, h "mi a helyzet most akkor"?
Mert így csak a találgatâs megy, semmi több.
Kérdezz rá bátran, add tudtára ami benned van.
Azt hiszem így korrekt, és aztán te sem örlődsz majd kétségek közt.
Persze, kérdezd meg mizu.
Miért korlátozódott a kommunikációtok 1-2 mondatra.
Igen, én is így gondolom, viszont nem akarom, hogy azt érezze, hogy nekem el kell számolnia. Valószínű majd este írok neki, mert napközben úgyis a munkára fogná, ha elfoglalt ha nem. Nem kötelező ez a "kapcsolat" sem, ez sincs erőltetve.
Mit gondolsz az érzelem részről, Kedves 1.? Lehet emiatt? (Nem kapcsolatot várok a dologtól!)
Mindenképp kérdezd meg, mi van.. sokkal jobb a tisztán látás akkor is, ha nem tetszik az esetleges válasz.
szerintem ne írj neki, hogy este beszélni akarsz vele, majd inkább írj rá, mikor úgy gondolod, hogy ráér-e, és térj rá erre a témára.
Rendben, akkor majd este, köszönöm :)
Mindenre felvagyok készülve őszintén: a "kipenderítéstől" kezdve a vallomásig... :) Már szinte nem is érdekel a válasz, csak az hogy tudjam.
:) Én a helyedben nem írnék és kérdeznék semmit. Szex kapcsolat, gondolom ezt megbeszéltétek. A férfiak szex közben mondanak olyasmit, h szeretlek, ill. nagyon erősen-érzelmesen is átölelhetnek, de ez nem jelent semmit... :)
Amit most csinál, na az jelent. Próbál udvarias lenni veled, de még véletlenül sem akarja, h több legyen, h a sok, bővebb beszélgetés eltérítsen, h többet láss bele. Ez van. Nagyon fiatalka lehetsz, h ezt nem vágod, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!