Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam a fenébe, vagy beszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a fenébe, vagy beszéljük meg?

Figyelt kérdés

Csak szex és más semmi kapcsolatról van szó (előítéletekkel kíméljetek!).

Nagyon sokat beszélgettünk anno a neten, viszont amióta megtörtént a dolog napi 1-2 mondatot váltunk egymással, de nem miattam..

Leírta akkor, hogy nagyon jó volt velem, és én a szexben pici érzelmet is éreztem a részéről. Szex közben is és utána is nagyon erősen ölelt magához, nem tudom elmagyarázni, de érzelmesnek éreztem az egészet, amin még meg is lepődtem. Azóta mint aki tartja tőlem a távolságot, miközben én a beszélgetést sosem erőltetem. Ha nem írok neki, akkor mindig ő ír be. Nem tudom mire vélni. Gondoltam, hogy akkor hagyom a francba, nem fogok neki jelentkezni ha ilyen kínlódás az egész beszélgetés (megakad 2 mondat után), de ő minden nap ír legalább annyit, hogy hogy vagyok. Érezhet irántam valamit? Vagy már csak bebeszélem? Természetesen azért hianyzik a beszélgetésünk, viszont nem tudom, hogy erre rákérdezzek-e, hogy mi a baj? Miért ilyen furcsa? Szerintetek?

2019. márc. 18. 11:55
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Továbbá sosem éreztettem vele, hogy nekem fontos,hogy beszéljünk, ezért nem is értem, hogy miért ír, ha aztán a nap többi szakaszában semmi... Este sem. Látom hogy fent van. Tegnap este írtam neki, mivel nem vagyok egy királykisasszony, ne gondolja, hogy értem most "küzdeni" kell vagy mifene. Mondta, hogy pihen, minden rendben. Szintén 2 mondat után leállt az egész... Pedig ideje is volt. Nem értem. Tisztázzam vele, hogy miattam nem kell írnia, ha nem akar, nem kötelező?
2019. márc. 18. 12:00
 2/25 anonim ***** válasza:
61%

Mindenképp tisztázd vele, h "mi a helyzet most akkor"?

Mert így csak a találgatâs megy, semmi több.

Kérdezz rá bátran, add tudtára ami benned van.

Azt hiszem így korrekt, és aztán te sem örlődsz majd kétségek közt.

2019. márc. 18. 12:08
 3/25 anonim ***** válasza:
53%

Persze, kérdezd meg mizu.

Miért korlátozódott a kommunikációtok 1-2 mondatra.

2019. márc. 18. 12:09
 4/25 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom, viszont nem akarom, hogy azt érezze, hogy nekem el kell számolnia. Valószínű majd este írok neki, mert napközben úgyis a munkára fogná, ha elfoglalt ha nem. Nem kötelező ez a "kapcsolat" sem, ez sincs erőltetve.

Mit gondolsz az érzelem részről, Kedves 1.? Lehet emiatt? (Nem kapcsolatot várok a dologtól!)

2019. márc. 18. 12:11
 5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2! Mentek a zöld jelek :)
2019. márc. 18. 12:12
 6/25 A kérdező kommentje:
Jaj, esetleg most megirjam neki, hogy este ha lesz ideje, akkor szeretnék valamiről vele beszélni?
2019. márc. 18. 12:13
 7/25 anonim ***** válasza:
42%

Mindenképp kérdezd meg, mi van.. sokkal jobb a tisztán látás akkor is, ha nem tetszik az esetleges válasz.

szerintem ne írj neki, hogy este beszélni akarsz vele, majd inkább írj rá, mikor úgy gondolod, hogy ráér-e, és térj rá erre a témára.

2019. márc. 18. 12:21
 8/25 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor majd este, köszönöm :)

Mindenre felvagyok készülve őszintén: a "kipenderítéstől" kezdve a vallomásig... :) Már szinte nem is érdekel a válasz, csak az hogy tudjam.

2019. márc. 18. 12:28
 9/25 anonim ***** válasza:
52%

:) Én a helyedben nem írnék és kérdeznék semmit. Szex kapcsolat, gondolom ezt megbeszéltétek. A férfiak szex közben mondanak olyasmit, h szeretlek, ill. nagyon erősen-érzelmesen is átölelhetnek, de ez nem jelent semmit... :)

Amit most csinál, na az jelent. Próbál udvarias lenni veled, de még véletlenül sem akarja, h több legyen, h a sok, bővebb beszélgetés eltérítsen, h többet láss bele. Ez van. Nagyon fiatalka lehetsz, h ezt nem vágod, sorry.

2019. márc. 18. 12:49
 10/25 anonim ***** válasza:
26%
Egyetértek #2-sel. Nyugodtan írj rá, de azt ne említsd még meg, h beszélni akarsz vele. Inkább hagyd, h a dolgok picit természetesebben, lazábban menjenek.
2019. márc. 18. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!