Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam a fenébe, vagy beszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a fenébe, vagy beszéljük meg?

Figyelt kérdés

Csak szex és más semmi kapcsolatról van szó (előítéletekkel kíméljetek!).

Nagyon sokat beszélgettünk anno a neten, viszont amióta megtörtént a dolog napi 1-2 mondatot váltunk egymással, de nem miattam..

Leírta akkor, hogy nagyon jó volt velem, és én a szexben pici érzelmet is éreztem a részéről. Szex közben is és utána is nagyon erősen ölelt magához, nem tudom elmagyarázni, de érzelmesnek éreztem az egészet, amin még meg is lepődtem. Azóta mint aki tartja tőlem a távolságot, miközben én a beszélgetést sosem erőltetem. Ha nem írok neki, akkor mindig ő ír be. Nem tudom mire vélni. Gondoltam, hogy akkor hagyom a francba, nem fogok neki jelentkezni ha ilyen kínlódás az egész beszélgetés (megakad 2 mondat után), de ő minden nap ír legalább annyit, hogy hogy vagyok. Érezhet irántam valamit? Vagy már csak bebeszélem? Természetesen azért hianyzik a beszélgetésünk, viszont nem tudom, hogy erre rákérdezzek-e, hogy mi a baj? Miért ilyen furcsa? Szerintetek?

2019. márc. 18. 11:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9. Annyiból nem értek egyet, hogy már az elején tisztázva volt, hogy csak szex, nem csak úgy alakult. Addig akkor hogy hogy normális kommunikáció volt? Mert akkor okés lenne a dolog, ha előtte is így ment volna, de így nem teljesen, hogy egyik napról a másikra megváltozott. Szerintem.
2019. márc. 18. 13:05
 12/25 A kérdező kommentje:
Továbbá 9. mindenkinél más, de én szeretek közös szabályok szerint játszani és nem egyoldalú, "találd ki mit akarok" szabalyok alapján. Udvariasság nálam ez lenne, hogy beavat. Szerintem nem fair dolog gondolni egyet és puff, így lesz. Természetesen nem mondhatom, hogy nem! És a korona se fog senki fejéről leesni.
2019. márc. 18. 13:11
 13/25 anonim ***** válasza:
31%
Tudod mit fogsz ezzel elérni? Miért kell neked kimondani az igazságot? Ha, meg akarod aláztatni magad, akkor csináld. Látszik, h többet szeretnél, már ebből az egész kérdésből, meg ebből az azért is tudni akarom hozzáállásodból.
2019. márc. 18. 13:43
 14/25 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, hány évesek vagytok?

Tudod, ő az elején megmondta, hogy mi lesz. Az, hogy SZERINTED volt valami, az nem jelenti, hogy többet akar. Valószínű, hogy így éli meg a szexet. Nem kötelező reszelni, mert csak ennyiben állapodtatok meg. Őt az a fajta szex elégíti ki. Pont. A távolságtartás meg érthető, ezzel is tudatni akarja, hogy hol a helyed nála. Nem ő furcsa, csak te nem akarod elfogadni a helyzetet.

2019. márc. 18. 14:09
 15/25 A kérdező kommentje:

Nincs semmi köztünk, nem is szeretnék semmit, nem is lesz! Akkor miért ne kérdezhetném meg?! Mi vesztenivalóm van? Semmi. Szexelek egy kvázi idegennel, akihez semmi közöm. És azért érezzem rosszul magam, mert egy kérdést felteszek neki? Ha szexelni jó velem, akkor igazán nem lehet nagy probléma egy ilyen kérdés, főleg ha semmi nem köt össze minket. Az hogy mit gondol, privát ügy, szíve joga. Szerintem pont ezzel alázom meg magam, ha hagyom hogy lábtörlőt csináljon belőlem: ha van kedve ír, ha nincs kedve úgyis ok, mert "majd a hülye liba úgyis elnézi ezt is, ahogy az összes többit", szexre meg egy csettintésre kapható.

Továbbá csak leírnám neki, hogy nem kötelező a kommunikáció, nem kötelező írnia sem ha nem akar. Nem kioktatni akarom, csak megkérdezni hogy most ezt mire véljem? Mennyivel lenne jobb nekem aztán ha 1 hét múlva meg benyögi, hogy "ennyi volt, hello"? Az tuti fair dolog lenne, nem? :)

2019. márc. 18. 14:09
 16/25 A kérdező kommentje:
14. Én ezt érteném és elfogadnám ha ez a legelejétől így lenne. Nem akarom meggyőzni magam semmiről, ahogy előző kommentbe is irtam, semmit nem akarok tőle! De ha csak szex ha több, én úgy vagyok a dologgal, hogy tiszteljem a másikat! Ha pedig ő másképp gondolja, akkor elég ezt is megírni. Azt írta, hogy ő egy őszinte, egyenes ember.
2019. márc. 18. 14:12
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Én is hasonlóan jártam nemrég, mint te, kérdező. Írd majd meg, kérlek, mit mondott. Nagyon kíváncsi vagyok, mert nekem nem sikerült sosem megtudni, hogy miért volt ez a hirtelen pálfordulása.

Én sem értettem minek ír, ha csak pár mondatot akar váltani, mert nem lett volna kötelező neki.

2019. márc. 18. 14:13
 18/25 A kérdező kommentje:
Mindegy, a többség szerint és én szerintem is nyugodtan meglehet kérdezni. Hogy mi a legrosszabb? Az hogy lelép... Nem vesztettem semmit.
2019. márc. 18. 14:14
 19/25 anonim ***** válasza:
26%

Újra #2-es vagyok. Nincs vesztenivalód kérdező. És nem alázod meg magad, ha megbeszélitek v. ráírsz. Így leszel vesztes, ha hagyod h "dróton rángasanak" esetleg, v. bizonytalanságban őrlődni hagyod magad. Egyébként a kommunikáció mindenféle kapcsolat alapja, tök mindegy, "csak szex", baráti" v. "rendes párkapcsolati

", családi" stb.kről legyen szó. Te csak nyerhetsz azon ha tisztázod a dolgokat. Ha meg tényleg csak lekoptatni akar, az olyanért baromira nem kár!

2019. márc. 18. 14:21
 20/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm 2! Én is így vagyok ezzel. Azzal "alázom" meg magam, ha belerondítok egy ilyen kérdéssel?! Ugyan... Számomra ez pont nem egy felnőtt felfogás!

Nem vagyok senki szexrabszolgája hogy féljek tőle, vagy a "következményétől". Ez a szomorú, hogy sokan azért nem mernek őszinték lenni, nehogy elveszítsék a másikat és inkább csendben tűrnek. Pedig mi a legrosszabb? Hogy lelép egy ember, aki laza kapcsolatban sem tudott őszintének lenni. Akkor kapcsolatban milyen?!?! Vagy alapból? Nekem ennek a viszonynak ez a lényege részben, hogy nem kell megjátszanom magamat, nem kell csak a pozitívumot mutatnomagamról.

Azért alakult ki köztünk a dolog, mert mindketten nagyon hasonlítunk egymásra. A kommunikáció alap, ahogy 2#-es is emlitetted! Ha pedig egy bólogató kiskutyát szeretne, akkor váltson mozijegyet. Mindenkinél más a szexkapcsolat lényege: nálam az őszinteségre alapszik. Ha ez valaki számára nehéz, akkpr jobb ha megy. Nem akarok tudni minden lépéséről, vagy hogy mikor mit csinál... Nagyon félreértenek egyesek!

2019. márc. 18. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!