Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el és hagyjam figyelmen kívül azt, hogy vonz mint a mágnes?
Három megoldás létezik.
1.) Kizárod az életedből teljesen, hogy soha ne lásd és hallj felőle. 1-2 hónap és elmúlik a magnetizáció.
2.) Lejáratod magad előtte olyannyira, hogy totálisan megundorodjon tőled/megutáljon/stb. Tehát a leghalványabb esélye se legyen, hogy köztetek valaha is lesz valami.
3.) Te utálod meg őt. Amennyiben erőlteted a dolgot és csak a negatív dolgaira koncentrálsz, amiket még fel is nagyítasz...továbbá akár olyanokat is belemagyarázol, amik nincsenek is...sikerülni fog.
Keresel valaki mást, akivel vigasztalódsz.
Kutyaharapást szőrével ─ ti. ami elrontja, az meg is gyógyítja...
Az embernek a legkézenfekvőbb megoldások jutnak legnehezebben, legutoljára az eszébe.
Mindig van másik! Soha nem szabad leragadni, mivel az idő repül és csak egy életünk van! Úgyhogy nézz körül és csapj a homlokodra és térj észhez, hogy "de hiszen itt van valaki, aki meg rám vár ezerrel csak eddig nem vettem észre..." és már múlik is az a másik, az a mágneshatás...!
#9 Végül belementem és meg is bántam :) Szóvaé igazad van, nőként a fejét veri az ember a falba.
Nem gond, tapasztalatnak jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!