Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedjek még, hogy keres? Vagy felejtsem el?
Sziasztok.
Van egy srác (26 éves), kb egy éve majdnem összejöttünk de végül, megijedt egy komoly kapcsolattól, és nem jöttünk össze. Semmi komoly nem történt köztünk akkor.
Azonban 1 hónapja teljesen spontán lefeküdtünk. Szex után nagyon sokat beszélgettünk, lelkisebb dolgokról is kérte,hogy ne menjek haza maradjak vele. Így maradtam ,reggel viszont elsiettem mert nem tudtam hova tenni a dolgot és őszintén nem is akartam. Én egyáltalán nem kerestem őt utána..Ő keresett meg engem, folyamatosan beszéltünk, kérdezte hogy vagyok, nem tud kiverni a fejéből, sokat gondol rám hiába kicsit ittasan történt az egész.Azt mondta egyszerűen biztos benne,hogy mi még együtt leszünk, ás bevallja nagyon sokszor féltékeny volt amikor azt látta,hogy egy helyen ahol összefutottunk mással beszélgetek.
Így megbeszéltük,hogy találkozunk hétvégén, nagyon szerette volna ha nála alszok azt mondta,hogy nem érdekli ha nem történik semmi csak legyek vele. (Egyik este értem jött, 40km-re lakok tőle és elvitt hozzá, szintén nem feküdtünk le csak összebújtunk)
Egy buliban futottunk össze végül, úgy volt reggeltől megbeszélve,hogy nála alszok..ERRE.. már csak azt látom,hogy teljesen totális részegen más lányt ölelget,puszilgat.. és KÖZBEN NEKEM ÍR,hogy menjek hozzá. Írtam neki,hogy látom amit csinál csak nézzen oldalra..azt mondta túlgondolom az egészet és csak egy ismerőse.. velem akar lenni és én menjek vele haza.
Azóta abszolút semmit nem beszéltünk..én 23 éves vagyok..
Eléggé kivagyok, és hidegzuhanyként ért. Tudom hogy megbízhatatlan, 100%-ban el kellene felejtenem, de egy bocsánatkérés még jól esne.
Hozzáteszem jövő héten lesz a születésnapja ahová egyébként meghívott (családi baráti, körébe) ahová így nyilván nem megyek, de ennyire "tartotta komolynak a dolgot"..
Mit tegyek?
Előre is köszönöm!
Tiszteld egy kicsit magad jobban annál, mint hogy olyan fiún rágódj, aki 25-26 évesen "megijed egy kapcsolattól". Utána lefeküdtök és ott-alvásokra hívogat (még ha nem is volt szex mondjuk).
Aki tényleg veled akarna lenni `komolyan`, az nem így viselkedne.
Szerencsére látod te is, hogy ezt el kell engedned. Ezt kell tenned.
Lépj túl ezen. Ha valaki téged akar, nem ölelget, puszilgat (és még ki tudja, mi mást csinál) egy másik lányt.
Több önbecsülést, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!