Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a fenébe, vagy beszéljük meg?
Csak szex és más semmi kapcsolatról van szó (előítéletekkel kíméljetek!).
Nagyon sokat beszélgettünk anno a neten, viszont amióta megtörtént a dolog napi 1-2 mondatot váltunk egymással, de nem miattam..
Leírta akkor, hogy nagyon jó volt velem, és én a szexben pici érzelmet is éreztem a részéről. Szex közben is és utána is nagyon erősen ölelt magához, nem tudom elmagyarázni, de érzelmesnek éreztem az egészet, amin még meg is lepődtem. Azóta mint aki tartja tőlem a távolságot, miközben én a beszélgetést sosem erőltetem. Ha nem írok neki, akkor mindig ő ír be. Nem tudom mire vélni. Gondoltam, hogy akkor hagyom a francba, nem fogok neki jelentkezni ha ilyen kínlódás az egész beszélgetés (megakad 2 mondat után), de ő minden nap ír legalább annyit, hogy hogy vagyok. Érezhet irántam valamit? Vagy már csak bebeszélem? Természetesen azért hianyzik a beszélgetésünk, viszont nem tudom, hogy erre rákérdezzek-e, hogy mi a baj? Miért ilyen furcsa? Szerintetek?
Nyugodtan megkérdezheted, de... Te mentél bele ebbe a műfajba, kár kombinálni. Nyilván nem is neked való, mert mindenbe jeleket akarsz látni.
A legelején a viselkedése annak szólt, hogy megalapozza azt, hogy szexelj vele néha. Ehhez kedvesnek kell lenni és érdeklődni. Mivel megvan a fix punci, már nem kell bele annyi energia, de néha írnia kell, hogy ne lépj le. Nagyon gyorsan le fog építeni, ha elkezded számonkérni, azzal számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!