Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire átlagos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire átlagos, hogy fiatal felnőtt férfiként sokszor fél-1 évekig szexhez sem jutok? Párkapcsolatról ne is beszéljünk

Figyelt kérdés

Tudom a gyakori amúgy is tele van szűz fiú-férfiakkal, de most a nagy átlaghoz képest kérdezem. 21 évesen veszítettem el, akkor volt 1,5 évig egy barátnőm, majd őutána egy jó időszak, amikor még 1 évig volt néhány alkalmim és szexkapcsolatom és folyamatosan volt valami. Ez ért véget olyan bő 3 éve. Azóta van ez az állapot, hogy négy nővel voltam azóta (egy barátnő fél évig, egy összejárás pár hónapig és két alkalmi), de nagyon rendszertelenül és összességében nem tartottak a dolgok sokáig.

Rájöttem nem az az elsődleges szexuális boldogság szempontjából, hogy hány partnered volt, hanem hogy jutsz-e rendszeresen szexhez. Egy velem egykorú ismerősöm 19 éves kora óta együtt van a barátnőjével és most jegyezte el. Egy másik falja a nőket, már több mint 50 nővel volt és állandóan van szexkapcsolata, alkalmijai. Mindketten előbbre vannak nálam szerintem, mert mindegy milyen módon, de rendszeresen jutnak szexhez. Egyszer 1 évig, egyszer háromnegyed évig, kétszer fél évig nem volt részem semmiben már a szüzességem elvesztése után és ez utolsóból az egyik most is tart, tehát még nőhet. Közben pedig se csúnya nem vagyok, se az életben, munkában szerencsétlen, hanem ezekben talán kicsivel az átlag felett. Barátaim is vannak, értelmes hobbijaim is, beszélgetni is tudok. Annyira vágyom egy nő érintésére, szexre, ölelésre, mégsem tudom megszerezni magamnak. Ilyenekre, hogy szerelem és párkapcsolat pedig már egyre kevésbé gondolok, ha még ez az alatta lévő szint sem megy. Ez mennyire általános?

27/f

2019. okt. 27. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is vágyom érintésre, ölelésre, nevetésre de a férjem leszar.

Szerintem ez általánosabb.

2019. okt. 27. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3 éve nem jutottam nohoz, 34 F.
2019. okt. 27. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Arra azért vigyázz, hogy 30 felett egyre nehezebb csajpozni, addig kell megtalálnod a párod. Utána valamiért nehezebb tartosat kiépiteni.
2019. okt. 27. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem fekszel le senkivel, amíg meg nem találod a tartós kapcsolatot, akkor sincs semmi. Csak nagyon elterjedt a mai világban, hogy a szex az mindig mennyire kell, ez hülyeség.
2019. okt. 27. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ennyire rágörcsölsz erre akkor nem is fogsz olyan partnert találni akiben megtalálod azt amit keresel.

Ha jönni fog, aminek kell és akkor amikor itt az ideje.

Bár megértem hogy szexhiányod van de nem emiatt kellene kapcsolatot keresned.

20L

2019. okt. 27. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Úgy beszéltek a szexről, mintha létszükséglet lenne, pedig nem az! Ha nincs akkor nincs, ez legyen a legnagyobb bajod az életben! Nem értem miért akarok a szexhiányba belepusztulni...
2019. okt. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!