Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hibáztàl egy párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hibáztàl egy párkapcsolatban es orrol rád a párod vagy szakít, milyen alapon ignorálod? Azaz elé sem állsz hogy igeb hibáztam beszèljük meg. Fel se veszed a telot..

Figyelt kérdés
Most létezik olyan ha egy srác eljátsza a bizalmat csupán ezért mert berágott a párja inkább eltűnik?
2021. jún. 19. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Te meg milyen alapon játszmázol? Szakítottál vele, milyen alapon várod el, hogy térden csúszva könyörögjön? Viselkedj felnőtt módjára, majd akkor elvárhatod másoktól is.
2021. jún. 19. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Most azon problémázol, hogy ignoral az, aki szakított veled?
2021. jún. 19. 11:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem szakitottam.

Hanem jeleztem a hibát hogy tudom.

Ennyi tortent csak.

2021. jún. 19. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Ja értem, tehát te szakítottál vele és ignorál. Ezen aztán tényleg ne problémázz szerintem.
2021. jún. 19. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem.

Felhoztam a hibat hogx tudok rola.

Nem tudta kimagyarázni. Aztan eltunik.

Ennyi tortent jelenleg.

2021. jún. 19. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Itt lezárta. Nem erőlteti, ami nem működik. Minek pitizzen, ha ebből sose lesz normális kapcsolat? Hogy újra ki tudd dobni?

Azt írod, hogy szakítottál. Lépj tovább. Majd lesz nem dobálózol ezzel, ha valójában nem akarod elveszteni.

2021. jún. 19. 12:25
 7/8 anonim ***** válasza:
8%

Megy az értelmezès..ja nem.

Nem azt mondta, hogy orrol ÉS szakít, hanem orrol vagy szakít. Ez esetben kiderült, hogy nem szakított, csak orrol, úgyhogy majdnem az összes válasz haszontalan.

Kérdező:nem tudjuk, milyen hibáról van szó, irhatnál erről.

Másrèszt nekem elég dühítő lenne, ha èn meg akarnám beszélni, amit a másik elkövetett, és még neki állna feljebb, hogy eltűnik.

Ez gyerekes ès ócska viselkedés feléd.

2021. jún. 19. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
Már nem akar tőled semmit, olyan alapon. Nyilván ezért is baszott át. Mi nem érthető?
2021. jún. 19. 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!