Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hibáztàl egy párkapcsolatban es orrol rád a párod vagy szakít, milyen alapon ignorálod? Azaz elé sem állsz hogy igeb hibáztam beszèljük meg. Fel se veszed a telot..
Nem szakitottam.
Hanem jeleztem a hibát hogy tudom.
Ennyi tortent csak.
Nem.
Felhoztam a hibat hogx tudok rola.
Nem tudta kimagyarázni. Aztan eltunik.
Ennyi tortent jelenleg.
Itt lezárta. Nem erőlteti, ami nem működik. Minek pitizzen, ha ebből sose lesz normális kapcsolat? Hogy újra ki tudd dobni?
Azt írod, hogy szakítottál. Lépj tovább. Majd lesz nem dobálózol ezzel, ha valójában nem akarod elveszteni.
Megy az értelmezès..ja nem.
Nem azt mondta, hogy orrol ÉS szakít, hanem orrol vagy szakít. Ez esetben kiderült, hogy nem szakított, csak orrol, úgyhogy majdnem az összes válasz haszontalan.
Kérdező:nem tudjuk, milyen hibáról van szó, irhatnál erről.
Másrèszt nekem elég dühítő lenne, ha èn meg akarnám beszélni, amit a másik elkövetett, és még neki állna feljebb, hogy eltűnik.
Ez gyerekes ès ócska viselkedés feléd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!