Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A helyesírás mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyesírás mennyire zavar ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki elhívott túrázni. Még nincs az időpont fixálva, nem találkoztunk még. Egyelőre csak néhány üzenetet váltottunk. A helyesírása elég rossz. Nem borzasztó, de amikor ilyet ír például, hogy "tellik", akkor a hideg futkos rajtam. Nem kell, hogy tökéletesen helyesen írjon, én sem vagyok tökéletes, de az ilyen alapdolgok nagyon zavarnak.

Persze tudom, hogy ettől függetlenül lehet nagyon normális, rendes, tájékozott ember.

Ha voltál hasonló ismerkedési szituációban, mi lett belőle? Túl tudtál lépni ezen?

2023. szept. 26. 07:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kizáró ok.

Regényt írok, így számomra különösen fontos a helyesírás. Nem várom el, hogy penge legyen, de aki alapszavakkal nem boldogul, az "kuka".

2023. szept. 27. 19:48
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Bolcseszeket peklapattal kellene csapkodni.
2023. szept. 27. 20:00
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki bölcsész, aki helyesen tudja használni az anyanyelvét, te agyoniskolázott utolsó!

Ez alap! Úgyhogy azt kellene megcsapkodni, aki így lejáratja a magyar nyelvet meg aki ekézi a helyesen írókat.

2023. szept. 27. 21:49
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
23. Aki minden aprò dologba beleköt szintèn.
2023. szept. 28. 00:09
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem apró dolgok, hanem ordító hibák.

Nyilván aki fogalmatlan a saját anyanyelvével kapcsolatban is, az apró hibának érzi…

2023. szept. 28. 07:56
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
25. Nincs èleted ès idegesito is vagy!
2023. szept. 28. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!