Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyesírás mennyire zavar ismerkedésnél?
Van egy férfi, aki elhívott túrázni. Még nincs az időpont fixálva, nem találkoztunk még. Egyelőre csak néhány üzenetet váltottunk. A helyesírása elég rossz. Nem borzasztó, de amikor ilyet ír például, hogy "tellik", akkor a hideg futkos rajtam. Nem kell, hogy tökéletesen helyesen írjon, én sem vagyok tökéletes, de az ilyen alapdolgok nagyon zavarnak.
Persze tudom, hogy ettől függetlenül lehet nagyon normális, rendes, tájékozott ember.
Ha voltál hasonló ismerkedési szituációban, mi lett belőle? Túl tudtál lépni ezen?
1.
Nem jelent semmit ugyanis derült már ki pasiról, hogy helyesírás javított használ ex csajom mondta xd.
2.
Az exem simán túl lépett ezen a problémán és a farok dimenziói jobban izgatták.
Nagyon zavar.
Lassan már bármilyen platformon kijavítok bárkit, annyira dühít, hogy így lecsúszott a színvonal és egyesek nem szégyenlik, hogy a saját anyanyelvükhöz is ostobák. Ahelyett, hogy elkussolnának, még védekeznek, hogy ők nem magyartanárok…🤦🏻♀️
Tudnék mesélni, évekkel ezelőtt hány pasast osztottam ki emiatt társkeresőn.
Ha vki olyanokat ír hogy "teccel", vagy "lessz", vagy "aszt", helyből esélytelen.
A többi még nem lesz helyből dobva aki nem tud írni, de a fentiek esetén "kapa" egyből.
Nagyon zavarna, ha valaki az anyanyelvén nem tud helyesen írni, alacsony intelligenciára, igénytelenségre vall.
Időnkénti elírás viszont nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!