Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A helyesírás mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyesírás mennyire zavar ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki elhívott túrázni. Még nincs az időpont fixálva, nem találkoztunk még. Egyelőre csak néhány üzenetet váltottunk. A helyesírása elég rossz. Nem borzasztó, de amikor ilyet ír például, hogy "tellik", akkor a hideg futkos rajtam. Nem kell, hogy tökéletesen helyesen írjon, én sem vagyok tökéletes, de az ilyen alapdolgok nagyon zavarnak.

Persze tudom, hogy ettől függetlenül lehet nagyon normális, rendes, tájékozott ember.

Ha voltál hasonló ismerkedési szituációban, mi lett belőle? Túl tudtál lépni ezen?

2023. szept. 26. 07:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A hiánya zavar!
2023. szept. 26. 09:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem családja is így ír, hogy "tellik". Ha nem is mindenkije, de azbapja meg a nővére igen. A valóságban normális, rendes emberek, az élethez van eszük, de akadémiailag semmi.
2023. szept. 26. 09:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyantól el tudok tekinteni, ha valaki nem használ ékezeteket vagy vesszőt. De a "tőllem", "nállam" nálam is kiverné a biztosítékot. 😂
2023. szept. 26. 10:09
 14/26 anonim ***** válasza:
72%

Annyira nem lehet tájékozott, max. tiktok szinten.

A tájékozott ember sokat olvas (és nem Oravetz Coelhót), az pedig hozza magával a jó helyesírást is.

2023. szept. 26. 10:40
 15/26 anonim ***** válasza:
15%
Lassan már azt gondolom a human beállítóttságu okosabbnak hiszi magát egy reál beállítóttságunál . A jó helyesírás nem feltétlen ad észt mindenkinek.
2023. szept. 26. 11:32
 16/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem ad, de tükrözi.

A párom programozó, mégis helyesen ír.

2023. szept. 26. 11:52
 17/26 A kérdező kommentje:

Én eddig bárkivel ismerkedtem, aki rossz helyesíró, az pontosan olyan volt, mint a helyesírása. A kérdést azért tettem fel, mert hátha valaki találkozott már kivétellel és meg tud erősíteni, hogy érdemes egy esélyt adnom neki.

Én reál beállítottságú vagyok, mégis képes vagyok normálisan írni (ha nem is tökéletesen).

Most például kaptam az illetőtől egy több soros üzenetet. Se vessző, se pont nem volt benne. Ezenfelül néhány helytelenül írt szó: rá érek, ugyan így, délelött

2023. szept. 26. 12:18
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"meg tud erősíteni, hogy érdemes egy esélyt adnom neki."

"Se vessző, se pont nem volt benne. Ezenfelül néhány helytelenül írt szó: rá érek, ugyan így, délelött"

Az ilyesmi mindig olyan szinten lehangolt, hogy az esélyadáshoz sem volt kedvem.

2023. szept. 26. 12:20
 19/26 anonim ***** válasza:
14%
nekem 3-rom diplomám van még se itéllem el a rossz helyes írókat muszályból mert nem a helyes irás mutattja hogy az ilető okos e vagy nem okos e az ilető.
2023. szept. 26. 14:01
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Imádlak, 19-es :)
2023. szept. 26. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!