Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja sok férfi akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja sok férfi akit ismerek hogy a nők a pénzre mennek?

Figyelt kérdés
Ezt olyan férfiaktól hallom akik már nem épp fiatalok, és sok tapasztalatuk van kapcsolatokban. Nagyon lazán, és határozottan állítják ezt.

2023. szept. 23. 16:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
#19: Tényleg nem értem, hogy miért jó reklámozni a tájékozatlanságod. Meg, hogy mit szeretnél közölni.
2023. szept. 23. 17:42
 22/36 anonim ***** válasza:
49%

#20: Hahó, én pont azt írtam, hogy nem megy minden nő a pénzre! :D

Ne haragudjatok, de ez tényleg kisegítő?

2023. szept. 23. 17:43
 23/36 anonim ***** válasza:
45%
21, hogy honnan tudja valaki, mit csinál egy gépészmérnök. Ez nekem ugyanolyan kamunak tűnik, mint a nők, akik autókra meg karórákra mennek.
2023. szept. 23. 17:44
 24/36 anonim ***** válasza:
49%

#23: Onnét, hogy a legtöbb ember nem egy burokban él. Honnét tudod, hogy mit csinál egy szakács? Honnét tudod, hogy mit csinál egy autószerelő?

Ne gondold, hogy mindenki a szinteden mozog. És ezt nem bántásból mondom.

2023. szept. 23. 17:49
 25/36 anonim ***** válasza:
76%
Ha ez azt jelenti, hogy nem akarnak egí csóró, adóságokkal teli, ímmel-mmal dolgozazó pasit, akkor igen. Szerinted normális ember akar ilen párt?
2023. szept. 23. 17:50
 26/36 anonim ***** válasza:
57%
A női válaszolóktól kérdezném: Hány nővel próbáltak eddig ismerkedni? Hány társkeresőn és mennyi nővel beszélgettek?
2023. szept. 23. 17:52
 27/36 anonim ***** válasza:
95%
Nem mintha pasikból nem lenne ilyen elég. Amikor társkeresőztem, ott is felmerült elég hamar, hogy mit dolgozom. Amikor mondtam, hogy munkát keresek, hirtelen mind eltűnt. Aztán tanárként elhelyezkedtem, na, az sem tetszett, mert a tanárok rosszul keresnek.
2023. szept. 23. 18:58
 28/36 anonim ***** válasza:
28%

#27: Nyilván reális... Máskor meg azért megy a sírás, hogy mindegy nekik, csak lyuk legyen. Megint máskor, hogy jajj, többet keresnek a férfiak.

Egyszerűen nem kéne hazudni. Irreális, hogy szerencsétleneknek végre összejön pár match és eltűnnek.

2023. szept. 23. 19:00
 29/36 anonim ***** válasza:
65%

26

Te meg hány férfivel?

Volt, aki két hét után akart hozzám költözni az alverletebol.

2023. szept. 23. 19:43
 30/36 anonim ***** válasza:
52%

#29: Biszexualis vagyok.

Egyebkent nem ketlem, hogy van ilyen pasi, de tipikus noi erveles ezen az oldalon, hogy par szelsoseges sztorit altalanosnak probaltok beallitani.

2023. szept. 23. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!