Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok férfi akit ismerek hogy a nők a pénzre mennek?
Van amelyik nő a pénzre megy, és van, amelyik nem. Ki mit tapasztalt.
Az viszont egyértelmű, hogy a nőnek kell egy biztos anyagi háttér, ha családot akar alapítani.
Nekem volt egy egyetemi évfolyamtársam, szerintem volt egyébként valami pszichikai betegsége. 30 évesen még a szüleivel élt, és soha nem volt munkahelye. Amúgy megnyerő személyiség volt, és jól is nézett ki. De az ismerkedés elején otthagyta őt minden nő. Ő is váltig meg volt róla győződve, hogy minden nő szemét anyagias dög. Ne, de kérem. Ha az ember párt szeretne magának, akkor nem arra vágyik, hogy beköltözzön hozzá egy férfi, akit el kell tartani.
Mert luzererek nők terén?
Amúgy "...sok férfi AKIKET..."
Társkeresőn írogattam egy fővárosi nővel. Telefonon is beszélgettünk kb 2 órát. Mit dolgozol kérdi. Mondom semmit. Akkor miből élsz? Közöd? Nem érti. Ő milyen jómódú. Belváros. Kiadó lakás hegyek, de In Mediam Res vehetnénk közösen lakást. Pörsze...
Mondom összefuthatnánk. Erre: Sopronban él bérelt lakásban mert ott van munkája. Mesélhetnék még storykat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!