Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja sok férfi akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja sok férfi akit ismerek hogy a nők a pénzre mennek?

Figyelt kérdés
Ezt olyan férfiaktól hallom akik már nem épp fiatalok, és sok tapasztalatuk van kapcsolatokban. Nagyon lazán, és határozottan állítják ezt.

2023. szept. 23. 16:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%
Hűha, rohadt anyagiassag, hogy nem akar nem dolgozót 🤣🤣🤣
2023. szept. 23. 17:11
 12/36 anonim ***** válasza:
91%

"Mert ez van tényleg szeretik a nők a stabil anyagi hátteret ez van."

Igen. És mi ebben a rossz? Magamtól is elvárom.

2023. szept. 23. 17:13
 13/36 anonim ***** válasza:
95%
Mi azzal a gond amúgy, ha egy nő megkérdezi, hogy mit dolgozik a másik? Élete nagy része munkából áll, titok, hogy mit csinál egész nap? Sok mindent elmond az emberről a munkája. Én szeretem a munkám érdekel, amit csinálok, szívesen mesélek róla. Nem értem, aki nem érez legalább egy kis érdeklődést a saját munkája felé. Ha meg nem, akkor az nem a másik hibája, aki rákérdez.
2023. szept. 23. 17:15
 14/36 anonim ***** válasza:
15%
A legtöbb nő témyleg arra megy.
2023. szept. 23. 17:25
 15/36 anonim ***** válasza:
0%

#13: Mondjuk, a dolog fogadtatása azért más. Volt, hogy lebeszéltünk pár dolgot társkeresőn, jöttek az egyszavas válaszok. Amikor a munkára terelődött a szó és elmondtam, hogy gépészmérnök vagyok, a csajok kb. fele hirtelen lelkesebb lett. Ne haragudj, de ez nevetséges.

Nem mondom, hogy minden nő a pénzre megy, de rengetegen.

2023. szept. 23. 17:30
 16/36 anonim ***** válasza:
26%
Azt se tudom, mit csinál egy gépészmérnök.
2023. szept. 23. 17:34
 17/36 anonim ***** válasza:
10%

#16: Semmi gond, hogy szereted a tudásod reklámozni, de azért az emberek többsége képben van a fizetésével. Gyakorlatilag úgy válaszoltál valamit rám, hogy érdemben nem sikerült.

Esik az eső. Az ég szürke. Érted?

2023. szept. 23. 17:37
 18/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem ártana pár dolgot megtudni:

- miért ilyen nőket választottak sorozatban ezek a férfiak? (gyerekkor, rossz sémák)

- mennyire tehetősek ezek a férfiak? (5000 forintot vagyonnak tartanak-e)

- miből derült ki számukra ez? (a nő megkérdezte a foglalkozásukat, esetleg elkérte a rezsi felét?)

2023. szept. 23. 17:38
 19/36 anonim ***** válasza:
45%
17, első válaszom ide a 16-os. Nekem a gépészmérnökről koszos gyári munka ugrik be.
2023. szept. 23. 17:39
 20/36 anonim ***** válasza:
93%
#15 de akkor ezért oké minden nőt lekezelni, aki rá mer kérdezni, hogy mi az a munka, amit életed nagy részében művelsz?
2023. szept. 23. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!