Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezgetik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezgetik azt, hogy mit lát bennem a párom? Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
Eddig három ember kérdezte meg tőle, hogy mit lát bennem, mit szeret bennem, miért van velem. Anyagi szinten én jobb helyzetben vagyok mint ő (még tanul, én már dolgozok), nem hordok gáz ruhákat, nem tartom magam butának, sem rondának. Amiben el lehetek tőle maradva, az az ismerettségi kör. Őt rengetegen ismerik, sok haverja van, míg ezzel szemben az én nevem nem igazán ismert, amit nem is bánok. Van két barátnőm meg egy haverom, nem vagyok rideg, visszahúzódó vagy távolságtartó, el tudok bárkivel beszélgetni, de nem engedek olyan közel magamhoz senkit se, csak akikben bízok. Max tényleg ebben lehet valami, de ezt ők nem tudhatják, akik eddig kérdezték ezeket, azok meg főleg nem.
2023. szept. 18. 21:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hagyd el. Jobban nez ki mint te.
2023. szept. 19. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Igy viszont gaz. A haverja elott sem meri kimutatni a lojalitasat. En konkretan egy visszakerdezes utan minimum pofancsaptam volna a gorenykedo havert, hogy tudja kivel beszel, ha eddig nem vette volna eszre magat.
2023. szept. 19. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Férfiként azt gondolom hogy ha a kerdezoskodesre azt felelte h "mert őt szeretem és kész" az egy teljesen egyszerű, férfias válasz arról hogy szeret.

Utána csak kortyolt, az is full normális nehogy már neki kelljen egy idiótának bizonygatnia hogy szereti a barátnőjét. Nehogy már a saját szerelmes érzéseimet nekem kelljen egy hülyének bizonygatni csak mert az a pihent agyával nem tartja az ÉN érzéseimet validnak.

Álljon már meg a menet.

2023. szept. 19. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért ezzel a haverral egy beszélgetés elférne, mi a barátaimmal sose mondunk egymásnak ilyeneket a másik nőjéről, nem is értem hogy kérdezhet valaki ilyen faszsagot...
2023. szept. 19. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ugye van az a mondás is, hogy madarat tolláról..
2023. szept. 19. 16:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!