Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezgetik azt, hogy mit lát bennem a párom? Mi lehet velem a baj?
Na most írok erre valamit. Exem anyja is lerondázott (aki széltében-hosszában egy), pedig modell alkat vagyok és szép az arcom. Ő is azt kérdezte, vajon mit láthat bennem a fia. Úgyhogy én nem könyvelném el rondának a kérdezőt.
Ha egy dagadt bálna engem kritizált úgy, hogy sokkal előnyösebb a külsőm az övénél, akkor bármi megtörténhet.
Sokakban nincs önkritika.
De nehogymár ezek miatt a picsák miatt inogjon meg az önbecsülésed!
A barátod egyébként hogyan reagált ezekre a megjegyzésekre?
Férfiként nekem az a tapasztalatom h ha valaki be akar szólni akkor valamire úgy is be fog. Ha curvy a csajod akkor túl sokat eszik, ha vékony akkor túl keveset "biztos számolja a kalóriákat is". Ha introvertalt akkor túl csöndes miért nem beszél többet, talán fél? Ha extro akkor túl harsány, miért nem csendesebb nőiesebb, ért a szép szóból egyáltalán? Ha visszafogottan öltözik miért nem nőiesebb, miért nem öltözik csinosabban a párja mellett? Ha nőiesebb öltözik akkor biztos könnyűvérű, hűséges lesz vajon?
Vannak emberek akik szeretnek beleállni másokba, és vannak olyanok is foleg öregebbek akiknek van egy rakat kártékony beidegzodesuk a saját szocializációjukból.
Most ha a fentieket vegigolvasod te tényleg azt gondolod hogy ezekkel érdemes foglalkozni. Telibe kell szarni az egészet.:D
#7 Hogy reagált: azt mondta, hogy "őt szeretem és kész", mire mondta a haverja, hogy "ezt ugye te se gondolod komolyan?", erre a párom nem reagált, csak rám nézett és belekortyolt a sörébe. Ezt azzal magyarázta utólag, hogy nem akart egy hülyének bizonyítgatni semmit.
Köszönöm a válaszod! Nyilván nem érdemes, de mégis foglalkoztat, pedig tudom, hogy nem kellene, mert butaság. De olyan rosszul esik, és én ilyen túlgondolós vagyok, már két napja ezen kattogok, és nagyon rosszul érint sajnos. Csak nemrég lett önbizalmam, és ezzel visszarántottak a földre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!