Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen közös céljaid vannak a pároddal, és mit tesztek érte?
Közös ház a terv. Férjemnek több önereje lesz hozzá, majd ennek fényében írjuk a tulajdoni hányadot.
Munkahelyet magam miatt akartam váltani, a több pénz se lenne baj, de utánanéztem, hogy próbaidőn pl nem lennék hitelképes, úgyhogy amíg a ház meg nincs, addig nem váltok munkahelyet.
Jelenleg a karrierépítés van középpontban.
Páromnak MSc, nekem a BSc vége, aztán teljes állás. Nálunk ez igényelt némi kompromisszumot, mert ém szerettem volna kipróbálni magam külföldön (Auszriában), a páromnak meg nem volt itthon megfelelő mesterképzése és kinézett egy francia egyetemet. Végül egy teljesen másik országba mentünk együtt, ahol mindkettőnk tud fejlődni.
Nálunk az ilyenek, hogy eljegyzés, házasság, közös kisállat, gyerek, ház távolabbi tervek, mert még nagyon fiatalok vagyunk.
Jelenleg annyi a közös cél, hogy ezt a külföldi kiruccanást megoldjuk, fejezzük be rendben időben a képzéseinket és éljünk meg. Ezért hajlandóak vagyunk felváltva eltartani egymást ideiglenesen. Jövőre majd inkább pénzgyűjtés lesz, aztán költözés, munka.
Nem baj, ha nem vált munkahelyet, amennyiben a meglévőt szereti. Nagyobb cél az, hogy boldogan éljünk együtt, mint az, hogy pl egy évvel előbb legyen házunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!