Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra kezdenéd a pároddal, ha varázsütésre megváltozna?
Leszögezem, teljes egészében elméleti kérdés, így megkérek mindenkit, hogy haladjon a sztorival és ne a részleteken rágódjon.
Képzeld el, hogy ez megtörténik veled. Három éve kapcsolatban vagy valakivel, akivel már együtt is élsz. Három év után lehullik a lepel, ülepszik a rózsaszín köd és meglátod, hogy a párod mégsem volt olyan, amilyennek hitted. Számtalan dolgot csinált másképp, mint ahogy az neked elfogadható lenne, olyan dolgokat tett, ami szembe megy a te értékrendeddel, megbántott, esetleg elárult. (A történet kedvéért hagyjuk ki a megcsalást, sosem nyúlt máshoz rajtad kívül). Össze áll a kép, hogy az a sok gyanakvó érzelem valós volt, ő is hiányosságokkal, szennyezettséggel teli ember volt, mint bárki, csak te emelted magasba. Viszont mindvégig szépen bánt veled, gondoskodott rólad, és szeretett téged és te is végig szeretted őt. Egyszerűen nem tudtál dolgokról. Most jön a rész, ami miatt írtam, hogy ez egy elmélet, és ne a részleteken akadjunk fent. Képzeld el, hogy csettintésre megváltozik. Az, hogy kibuktak előtted a negatív dolgai, ráébresztette arra, hogy helytelenül élt. Hogy bántott akaratán kívül, hogy rossz dolgokat tett, hogy nem volt olyan jó ember. Azonnal változás következik be. Hirtelen minden rendbe jön. És végre pontosan olyan, amilyen emberre mindig is vágytál. Ismét tételezzük fel : ilyen is marad, és ez 100 százalékos garancia. Ebben, és csakis ebben az esetben, újra kezdenéd vele, hajlandó lennél új alapokat kezdeni egy megújult emberrel?
1-es vagyok
Ritka, de van olyan, hogy valaki meg tud változni, ha akar, de ez sokszor hosszú és nehéz út. Abban pedig jól döntöttél, hogy a gyerek téma miatt elhagytad, nekem is emiatt nehéz az ismerkedés, mert én sem akarok gyereket de a korosztályomból szinte nincs olyan férfi, aki ugyanígy gondolkodik és egyedülálló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!