Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes ismerkedés során nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés során nektek is varázsütésre eltűnik a beszélgetőpartneretek, miután küldtetek neki magatokról képet, vagy csak én bírok ilyen varázserővel?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

Most minek húzza, ha nem tetszel neki.

Ebből leesik neked úgyis a dolog, hogy nem tetszel neki, tehát ő tovább keres.

Fölösleges leveleket minek írjon az ember? Csak időpazarlás.

2016. ápr. 8. 20:42
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Ezért nincs értelme úgy ismerkedni, hogy először duma aztán képcsere.. hisz ha az egyiknek nem jön be a másik képről, csak rabolták egymás idejét. És amúgy is, ez nem ismerkedős oldal, erre vannak a társkeresők, ahol alapból látni, ki hogy néz ki, ezzel el lehet kerülni ezeket a felesleges köröket.
2016. ápr. 8. 20:49
 3/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló varázserővel bírok. :D

Eddig talán két ember volt a 30-40 közül, aki megmaradt, de ők is aztán lekoptak szépen lassan. Pedig nem tartom magamat rondának.

2016. ápr. 8. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:

előnyös képet kell csinálni. de az sem teljesen jó, mert akkor az élőzés után pattan meg. tehát inkább egy picivel rosszabbat kell feltenni és akkor ha tetszel, akkor rendben lesz élőben is

amúgy meg arra kell hajtani aki nem hajt el vagy koptat le

2016. ápr. 8. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet ha gondolod...
2016. ápr. 8. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Sosem szoktam képet küldeni az ellentétes neműeknek. Nem is nagyon szokott érdekelni, hogy válaszol-e valaki, vagy sem.
2016. ápr. 8. 21:05
 7/14 anonim ***** válasza:
37%

Hülyék vagytok, ha nem értitek meg, hogy a netes társkereső egyszerűen eltorzítja a nők értékítéletét.

Épp olyan hatással van rájuk a tény, hogy egy pasi katalógusból válogathat a konzumidiótája, hogy függővé válik.

Éppen annyira elrugaszkodik a valóságtól, mintha pl te a Földön élő utolsó 100db pasi egyike lennél és a szaporodni kívánó nőknek kéne fényképes önéletrajzot küldeni az ismerkedéshez. Kiválaszthatnád a szépet, de minek, ha van szebb is? De ha van annál is szebb, sőt gyönyörű, akkor minek választanád. Aztán elkezdenél heteket tölteni azzal, hogy megtaláld a leggyönyörűbbet...

2016. ápr. 8. 21:10
 8/14 anonim ***** válasza:
en ismerkednek 31F
2016. ápr. 8. 21:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azután tűnt el a legutolsó, miután megkérdezte, hogy mivel foglalkozom, én meg válaszoltam :D ez jobb?
2016. ápr. 8. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:
én képpel vagyok fent pár társkeresőn, és alapból vissza se írnak. De legalább megspórolnak nekem egy csomó időt.
2016. ápr. 8. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!