Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakítanál a pároddal, hogyha megtudnád, hogy a kapcsolatotok előtt több lányt szédített és kvázi kiválasztott közülük?
Azt írta a lány, hogy mielőtt osszejött velem (egy keddi vagy szerdai napon), azelőtt pénteken elvitte étterembe és lefeküdtek, plusz nem úgy mentek el, mint két barát és a párommal kvázi együtt volt, amikor mi már egy hónapja talalkozgattunk, csak nem mondták ki (kézen fogva mentek, stb.). Majd amikor látta kedden vagy szerdán, hogy együtt vagyunk, a párom meg nem írt neki vissza, akkor döbbent rá, hogy végig csak játszott. A csaj szerelmes volt belé, és rám is akart írni dühből, de nem tette meg.
3 és fél éve vagyunk együtt, és bár akkor nem voltunk együtt, de azt mondta szeret engem, és komolyan tervez velem, aztán múlt héten meg mást húzott meg, aztán következő héten velem jött össze. Ez undorító, és fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek, tudok-e ezzel együtt élni, megbékélni, vagy sem. Mert ha már akkor szeretett volna, akkor nem csinálta volna ezt meg még 2 lánnyal mellettem. Most nem tudom, hogy megcsal-e, mert igazából nincs rá garancia, hogy nem. Ha akkor megtette, akkor most is megtehette.
Tegnap kussoltam, egész éjjel kb fent voltam, lesokkolt ez az egész. Ma borítok mindent.
Szerintem is oke, ha tobb emberrel ismerkedik valaki. Viszont ugy mar szerintem sem oke, ha mar olyan szinten tart az alakulas, hogy mar azt mondja, hogy szeret meg veled tervez. En ha eppen a rozsaszin kod es egy bimbozo kapcsolat elejen vagyok akkor nem hivok randizni es dugok meg mast.
+nekem meg redflag: bar tobben mondjak, hogy a multhoz senkinek smi koze, nekem azert durva, hogy miutan osszejottetek sem mondta el, hogy ja, volt meg ket lany, de tudtam, hogy te vagy az igazi. Tehat hogy igy nekem az az "ijeszto", hogy ennyire nem voltal kepben vele, hogy eppen mi tortenik, ennyire jol eltitkolta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!