Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gesztusokkal, szavakkal, tettekkel tudatja a párod, hogy szeret téged és fontos vagy neki?
Elutasit más nöket akkor is ha szebbek jobbak. Ha nyomulnak rá vagy lesik el.is fordul, màs nők előtt fokozottabban ölelget.
Ha szakutanánk gyűlölne se beszélne ki. Inkább nem mond rólam semmit.
Összetart velem.
Ezek mellett meg millioszor is elmondja hogy szeret, vannak puszik ölelve alvások, néha elrohan hozzám a munkahelyéről is, első vagyok mindenben. Nem a család haverok hanem én. Ezekhez velem jàr.
Beavat mindenbe, bevon az egész életébe.
Kedves 2-es!
Meg is bolondulnék.
De tényleg!
"Ha szakutanánk gyűlölne se beszélne ki. Inkább nem mond rólam semmit."
Hát mondjuk ezt utólag fogod megtudni, vagy meg se tudod. Ezt azok is mondják akik nem gondolják komolyan. Inkább onnan lehet tudni hogy nyilvánul meg, hogy beszél más emberekről. Meg az hogy nem mond semmit, némelyek olyan sokat mondóan tudják forgatni a szemüket, hogy abban kb egy kisregény benne van.
szerintem a legnagyobb jel, hogy emlékszik arra amit VALAHA mondtál neki, és úgy cselekszik, aszerint rendszeresen próbál a kedvedben járni
mondok egy példát: talán 2 éve említettem neki a kedvenc parfümöm nevét, amit az országban már akkor kivontak a forgalomból. én el is felejtettem, hogy egyáltalán említettem ezt, és néhány hónapja elfogyott a parfümöm, ő másnap meglepett ezzel a bizonyos parfümmel (előre berendelte, utána nézett a neten hol lehet kapni..)
és még ezer ilyen és hasonló dolgot tesz értem
Nincs tul sok exe.
De bele akartok állni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!